EAT-CONTROL-KIT-ul de care ai nevoiePENTRU A GĂSI ECHILIBRUL ÎN ALEGERILE ALIMENTARE PE CARE LE FACI

... DE AZI pentru PE VIAȚĂ!

Află informații, învață tehnici, aplică! Devine atât de ușor să aplici atunci când ai acces la toate informațiile prin care înveți că PUTEREA e la tine! Puterea de a controla poftele, de a învinge tentațiile. Puterea de a pune pe stop toate obiceiurile, alimentare și nu numai, care îți pot sabota reușita. PUTEREA de a stabili coordonatele calității vieții.

Patricia Rusu nutritionist medicina alternativa

Te regăsești?

Vrei să mănânci ca să te simți bine, nu să ajungi să te simți bine doar dacă mănânci!

Vrei să ajungi la greutatea care nu reprezintă un factor de risc, ci un factor de îmbunătățire a încrederii în sine și a stării de sănătate. Iar odată ajuns aici, în grafic, să vrei să rămâi acolo!

Vrei să nu mai ai grija meselor, ci mulțumirea că ai făcut alegerile potrivite. Că nu ai mâncat, ci te-ai hrănit. Că nu ai furnizat material, ci materie pentru energie și sănătate!

Vrei să dezvolți imunitate contra îndemnului de natură emoțională de a mânca

Vrei să găsești substitut eficient contra mâncatului sub stres

     Vrei să îți descoperi potențialul de sănătate care să îți permită să faci tot ceea ce îți propui!

HAI SĂ FACEM UN EXERCIȚIU DE IMAGINAȚIE! Îți propun să te simți PUTERNIC! Îți propun să simți că ai următoarele super-puteri:

GHICI CE? POȚI SĂ DOBÂNDEȘTI ACESTE PUTERI!

* Dacă exercițiul de imaginație te-a convins că puterile îți sunt necesare ca să fii pe drumul care duce la tine în cea mai bună variantă, nu îți rămâne decât puterea de A ACȚIONA!

* multe persoane îți spun ce și când să mănânci. Dar ai idee DE CE mănânci? Ai idee CUM mănânci? Ai idee DE CE ar trebui să mănânci? Ai idee CUM ar trebui să mănânci? Nu e un joc de cuvinte, e un joc prin care identifici nivelul tău de a înțelege acest act, prin care evaluezi gradul tău de conștientizare a acestui act.

Ei bine, piesa lipsă a PUZZLE-ului nu constă în ceea ce mâncăm, ci în

DE CE și CUM MÂNCĂM

UNDE TREBUIE SĂ AJUNGI? La PUTEREA mâncatului conștient

Nu e tocmai o super-putere pe care o pot deține, în mod absolut, doar super-eroii. Este o putere la îndemâna mea, la îndemâna ta, la îndemâna oricui! Doar că primul pas este acela de a conștientiza că ai nevoie de ordine în haos, că ai nevoie de repere. Baza relației noastre cu mâncarea o reprezintă, sau ar trebui să o reprezinte, felul în care ne alimentăm CONȘTIENT. Felul în care suntem acolo, prezenți, felul în care ne conectăm la necesitățile organismului. Există practici prin care putem să dobândim puterea MÂNCATULUI conștient.

Poate ai auzit de conceptul MINDFUL EATING. Poate chiar ai gândit că e soluția care să îți regleze controlul. Dar intuiesc că nu ai făcut pașii următori, cei atât de necesari pentru dobândirea tehnicilor mâncatului conștient pentru a gestiona pofte, stres, autosabotare sau situațiile provocatoare care te pun în fața ispitelor, cum ar fi ieșirile la restaurant, petrecerile, călătoriile.

MÂNCATUL CONȘTENT SE ÎNVAȚĂ PRIN…

PROGRAMUL

MY MINDFUL SELF

ACESTA ESTE UN CURS ONLINE PE CARE ÎL PARCURGI ÎN ÎNTREGIME PE CONT PROPRIU, CÂND DOREȘTI ȘI ÎN PROPRIUL RITM.

3499 RON

193 RON

Ce valoare aduce

acest curs în viața ta:

CONCRET, STĂPÂNIREA ACESTOR PRACTICI ÎȚI VA ADUCE: TALIE MAI MICĂ; GRAD DE SĂNĂTATE MAI MARE. BUCURIA DESCOPERIRII UNEI RELAȚII NOI, REGENERATIVE CU ALIMENTAȚIA ȘI FELUL ÎN CARE TE HRĂNEȘTI.

Vei pleca din acest curs cu:

OBICEIURI SĂNĂTOASE ȘI AUTOMATE

O înțelegere solidă a tehnicilor de alimentație conștientă, astfel încât să mănânci conștient va deveni rapid starea ta automată, implicită - ceva la care nici nu mai e nevoie să te gândești.

CONTROL ȘI ÎNCREDERE

Un sentiment adânc de control și încredere în abilitățile tale de a face alegeri mai bune pentru corpul și sănătatea ta - indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău.

NOI STRATEGII ȘI INSTRUMENTE

Noi instrumente pe care le poți utiliza oricând intervine tentația, sau când te afli într-o situație provocatoare sau complicată.

Acest curs include:

suport de curs

Un suport de curs (format ebook) frumos conceput, care te va ajuta să devii cu adevărat un maestru al mâncatului în mod conștient

7 MODULE

7 module video în care te voi ghida personal prin fiecare secțiune a cursului (vom face acest lucru împreună)

WORKBOOK

Un workbook pentru a te ajuta să să mergi mai adânc în fiecare lecție, pentru a-ți personaliza itinerariul

MEDITAȚIE GHIDATĂ

O scurtă meditație ghidată și un exercițiu de vizualizare concepute special să te ajute să deblochezi puterea de a medita, pentru a transforma relația cu alimentația

ACCESS PE VIAȚĂ

Acces pe viață la tot materialul, astfel încât să poți reveni la informație ori de câte ori ai nevoie

PUTEREA COMUNITĂȚII

Access la comunitatea noastra privată pentru support și explorarea mai amănunțită a conținutului cursului

PROGRAMUL

MY MINDFUL SELF

ACESTA ESTE UN CURS ONLINE PE CARE ÎL PARCURGI ÎN ÎNTREGIME PE CONT PROPRIU, CÂND DOREȘTI ȘI ÎN PROPRIUL RITM.

OFERTĂ LIMITATĂ !!!

3499 RON

193 RON

Acest program este pentru tine dacă:

NU este pentru tine dacă:

Ce spun cei peste 100 participanți despre programul nostru.

about-testi-img-1.jpg
Patricia e caldă și îți merge la suflet de când o întâlnești prima dată.
E exuberantă și se vede pasiunea în tot ceea ce face. Întâlnirea cu ea mi-a schimbat abordarea față de mâncare, m-a ajutat să înțeleg cât de dezinformată eram pe multe teme de nutriție, câtă vinovăție și frică era în relația cu mâncarea și mi-a dat un boost pentru a redescoperi alimentele care cad bine corpului, minții și sufletului meu, redefinindu-mi astfel relația cu mâncarea. Multumesc!
Andrada H.
MS Mastery Plan
Romania
oliver
Mă simt mai puternic, energizat și mai stabil.​
Sunt atât de fericit că am ales să urmez programul de coaching online “MS Mastery Plan! Mă simt mai puternic, energizat și mai stabil. Mersul îmi este mai sigur, și mi s-a îmbunătățit și echilibrul. Am descoperit ca nivelul de energie este mult mai mare acum, am câștigat și pe partea de încredere în mine și în corpul meu, mai mult decât aș fi crezut… așa că, Mulțumesc, Patricia!
Oliver P.
MS Mastery Plan
London, UK
client01-free-img.png
Multumesc Patricia!
Foarte multă informație utilă, energie pozitivă, sănătatea trupului, dar și a minții. Tot ceea ce avem nevoie, mai ales în vremurile în care trăim!
Antoni C.
MS Mastery Plan
Romania
catherine
Gata cu vederea încețoșată!
MS Mastery Plan e cel mai cel program! Gata cu vederea încețoșată! Pot să mă concentrez mult mai bine, simt o mai mare putere în mușchi, în picioare și în mâini, iar amorțeala a dispărut. Totodată, am câștigat încredere în mine, în corpul meu, în ceea ce pot EU să reușesc, așa că iți mulțumesc, Patricia
Catherine B
MS Mastery Plan
Toronto, Canada
about-team-img-2.jpg
Un fresh restart
Dacă îți dorești să 'repari' la corpul tău ceea ce te deranjează, poate simți nevoia chiar de un restart, Pati Rusu este cu siguranță omul potrivit care să te ajute să-ți schimbi stilul de viață într-un mod natural, fără prea mari eforturi.
Alexandra C.
My Mindful Self
Romania
samantha
Mă simt atât de puternică acum!
Mă simt atât de puternică acum! Am învățat cum să îmi ascult corpul, mesajele pe care mi le transmite.. Să le decodez și cum să acționez. Am adoptat recomandările și strategiile propuse de Patricia ca o rutină zilnică, și acum reușesc să mă bucur de o viață vibrantă, fericită, și sunt recunoscătoare pentru toate acestea
Samantha J.
MS Mastery Plan
Dallas, USA
Recomand cu mare drag
O enciclopedie de om cu multă experiență personală de nutriție.
Cri B.
My M
Romania

EȘTI GATA SĂ TE OPREȘTI DIN A MAI ÎNCERCA ACELEAȘI LUCRURI VECHI, DESPRE CARE ȘTII CĂ NU AU FUNCȚIONAT ȘI, ÎN SFÂRȘIT, SĂ DESCOPERI PIESA LIPSĂ A PUZZLE-ULUI?

Salut, sunt Patricia Rusu

Sunt nutriționist format în medicină complementară, holistică. Clienții mei îmi spun de multe ori că sunt nutriționistul care nu vorbește mai deloc despre mâncare. Asta pentru că abordarea mea este puțin diferită decât ceea cu care poate te-ai obișnuit.

În momentele în care marea majoritate a nutriționiștilor îți vor spune ce să mănânci și ce să nu mănânci, abordarea mea e despre cum să te duci mai adânc și să înveți cum să remodelezi și să reprogramezi modul în care creierul tău gândește de fapt în jurul mâncării. 

Combinând ultimele practici din neuroștiință cu principiile antice și spirituale ale zonei de mindfulness, ajut oamenii să remodeleze și să reprogrameze, literlamente, vechile obiceiuri și percepții vizavi de mâncare, astfel încât alegerile alimentare sănătoase vor începe să fie simțite ca fiind naturale, automatizate și chiar ușoare!

PatriciaRusu6

AM CREAT CURSUL MY MINDFUL SELF PENTRU A-ȚI OFERI INSTRUMENTELE DE CARE AI NEVOIE PENTRU A TE SIMȚI ÎN CONTROL VIZAVI DE CEEA CE MĂNÂNCI ORIUNDE, ORICÂND

Înscrie-te azi și parcurge materialul în propriul ritm, după propriul program, după propriul plac.

PROGRAMUL

MY MINDFUL SELF

ACESTA ESTE UN CURS ONLINE PE CARE ÎL PARCURGI ÎN ÎNTREGIME PE CONT PROPRIU, CÂND DOREȘTI ȘI ÎN PROPRIUL RITM.

OFERTĂ LIMITATĂ !!!

3499 RON

193 RON

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...