Un Program Ghidat PAS CU PAS

pentru cei care s-au săturat de Diete și Planuri Alimentare și sunt gata să preia controlul asupra GREUTĂȚII LOR, asupra SĂNĂTĂȚII LOR, să mențină un stil de viață sănătos care să și DUREZE!

Cui ne adresăm?

- Ție ! . . .mai ales dacă și tu te regăsești în descrierea de mai jos.

HAI SĂ FACEM UN EXERCIȚIU DE IMAGINAȚIE! Îți propun să te simți PUTERNIC! Îți propun să simți că ai următoarele super-puteri:

GHICI CE? POȚI SĂ DOBÂNDEȘTI ACESTE PUTERI!

* Dacă exercițiul de imaginație te-a convins că puterile îți sunt necesare ca să fii pe drumul care duce la tine în cea mai bună variantă, nu îți rămâne decât puterea de A ACȚIONA!

* multe persoane îți spun ce și când să mănânci. Dar ai idee DE CE mănânci? Ai idee CUM mănânci? Ai idee DE CE ar trebui să mănânci? Ai idee CUM ar trebui să mănânci? Nu e un joc de cuvinte, e un joc prin care identifici nivelul tău de a înțelege acest act, prin care evaluezi gradul tău de conștientizare a acestui act.

Ei bine, piesa lipsă a PUZZLE-ului nu constă în ceea ce mâncăm, ci în

DE CE și CUM MÂNCĂM

         Itinerariul Transformațional spre Sănătate, Echilibru și Vitalitate, Programul Personalizat 1 la 1 este structurat pe 12 săptămâni consecutive. Vei aloca, zilnic, în jur de 30-50 de minute în mesaje, lecții video cu Patricia și vei face modificări solicitate prin provocări practice! Fiecare zi a Călătoriei încorporează momente „aha” și descoperiri în cei trei piloni majori ai sănătății tale: Mintea, Corpul și Sufletul.

          Vei debloca fiecare zi prin intermediul contului tau (cu parolă) din platforma de studii online dedicată. Este o experiență ușor de urmărit și, cu siguranță, una de schimbare totală a vieții, în care este susținut la fiecare pas de Patricia și echipa sa, și chiar de colegii de program.

          Garantăm că în mainile tale vor fi puse instrumente cu potențial de transformare a vieții, iar dacă consideri ca nu e așa, ai 10 zile în care poți cere returnarea banilor.

Un Program de 12 săptămâni

Săptămâna 1
Cunoașterea de Sine
Această săptămână este rezervată unui proces esențial: vei cunoaște mai bine modul în care comunică mintea și corpul. Vei lua act de capacitatea ta interioară de a-ți ajuta corpul să creeze cadrul și energia necesare pentru a-ți redirecționa creierul în vederea stabilirii unor noi obiceiuri, noi rețele neuronale, noi convingeri astfel încât să trăiești fiecare zi cu energie, fără simptome supărătoare.

BENEFICIU: Vei învăța cum să abordezi cu adevărat emoțiile prin exerciții și auto-evaluări care vor releva gradul tău de unicitate. În plus, desprinzi capacitatea de a renunța la acele emoții sau modele de gândire care te-au condus la interiorizarea sentimentelor de frică, disperare, frică de necunoscut, lipsa dragostei de sine, frica de respingere.
Săptămâna 1
Săptămâna 2
Incursiune în cele 4 secrete ale Programului
După ce ți-ai însușit lecția privind felul în care comunică mintea și corpul, este timpul să înțelegi funcțiile principale ale minții și corpului tău și modul în care tiparele, șabloanele pe care le-am creat în mintea noastră ajung să ne guverneze corpul.

BENEFICIU: (Re)Dobândirea puterii de a fi cea care dictează fluxul sănătății tale fizice și mentale, proces facilitat de cunoașterea anumitor secrete vitale necesare pentru a asigura transformarea.
Săptămâna 2
Săptămâna 3
Reprogramarea Corpului
Toate alegerile de până acum te-au adus în forma de azi. Pe lângă alegeri, intervine și genetica. Așadar, e momentul să facem cercetări, să descoperim cauzele și trigger-ii stărilor tale, fie că vorbim de afecțiuni digestive, stare generală sau, poate, chiar afecțiuni mai grave. Vei avea mijloacele și puterea necesară pentru a interpreta în mod corect propriile alegeri alimentare.

BENEFICIU: Vei avea parte de tranziția înspre partea nutrițională aplicată a protocolului Healing With Food (vindecare prin alimentație). Totodată, este etapa în care pornim curățenia generală în principiile tale alimentare, în obiceiurile din zona aceasta. În cele din urmă, primești acces la metode simple care care îți vor permite conexiunea cu energia ta la cote maxime.
Săptămâna 3
Săptămâna 4
Reprogramarea minții
Săptămâna aceasta stă sub semnul provocărilor cu adevărat intense: pătrundem profund în strategii menite să axeze mintea, să canalizeze gândurile înspre starea de bine, de energie și vitalitate. Vom pune în practică „formatarea” creierului, reprogramarea sa la nivel celular.

BENEFICIU: Îmbunătățirea semnificativă a stării de wellbeing a corpului. Concret, învățăm corpul să stopeze poftele și să manifeste interes și deschidere spre a primi alimente cu adevărat hrănitoare.
Săptămâna 4
Săptămâna 5
Pregătirea corpului pentru Regenerare, Vindecare
Suntem înconjurați și influențați de aspectele negative din jurul nostru. Acum, în această săptămână, este momentul să folosim exercițiile de neuroplasticitate astfel încât corpul să primească pozitivitate, abundență. Împreună o să găsim modalități prin care te vei îndepărta și te vei proteja de normele mentale constante de programare mentală însușite de la părinți, prieteni, mentori. Astfel, experimentarea creșterii și transformării personale devine posibilă.

BENEFICIU: Prin exercițiile dovedite de neuroplasticitate, organismul își reînvață scopul asigurând, în cele din urmă, funcționarea optimă a organelor interne.
Săptămâna 5
Săptămâna 6
Contracararea blocajelor mentale
Săptămâna aceasta este despre aprofundare. Abordăm cauzele principale pentru care experimentezi stările care te împiedică să te bucuri liber, deschis de fiecare zi. Schimbăm paradigma! Schimbăm convingerile programate și ancorate în minte despre tine, sănătatea și valoarea ta, iar toate acestea ne vor ajuta în atingerea obiectivului final.

BENEFICIU: Demolăm vechile obiceiuri negative cu ajutorul unor instrumente avansate pentru stăpânirea mentalului. Înveți trucuri simple concepute pentru a-ți stabiliza energia și a-ți permite să te întorci la o stare de permisivitate, de recunoștință, de iubire de sine atât de necesare în procesul tău de transformare.
Săptămâna 6
Săptămâna 7
Eliberarea de toxine
Corpul tău începe să lucreze eficient! Toxinele, factorii negativi de stres devin de domeniul trecutului. Vei intra în culisele alegerilor alimentare, vei elimina răul, vei păstra și vei aduce binele în alegerile tale alimentare. Începi o nouă relație cu propriul corp!

BENEFICIU: Înveți să îți reprogramezi mintea astfel încât alegerile alimentare să nu îți mai stea în cale!
Săptămâna 7
Săptămâna 8
Eliberare de negativ, Acumulare de pozitiv
Săptămâna aceasta o dedicăm în totalitate reconectării cu tine însuți atât în mod teoretic, prin furnizarea explicațiilor și a unei mulțimi de informații revelatoare, cât și în mod practic, prin exerciții extrem de utile deoarece te vor ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

BENEFICIU: Vei deprinde capacitatea de a face conexiuni pozitive în viața ta. Capeți puterea de a vindeca toate conflictele cu sinele tău interior sau cu cei din jurul tău . Toate acestea duc către modelarea celei mai importante relații pe care o vei avea vreodată – cea cu tine însuți.
Săptămâna 8
Săptămâna 9
Consolidarea noii tale relații cu mâncarea și dorințele interioare
În decursul acestor zile ne vom canaliza atenția asupra obiceiurilor și regulilor ce trebuie incluse în rutina zilnică astfel încât organismul să funcționeze la capacitate maximă. În plus, primești trucuri ca implementarea acestor reguli să se facă ușor și cu certitudinea înfăptuirii pe termen lung.

BENEFICIU: Furnizarea tuturor informațiilor pentru a-ți menține alimentația sustenabilă: de la liste de cumpărături la sfaturi și trucuri care îți pun în valoare obiectivele de sănătate.
Săptămâna 9
Săptămâna 10
Evoluție continuă în procesul de transformare
Această săptămână, pe care o putem numi și săptămâna-sinteză, se va concentra asupra a ceea ce este important să rămână stocat în mintea ta: de la combinații alimentare corecte, la modul în care schimbi stilul în avantajul organismului tău.

BENEFICIU: însușirea tehnicilor de gestionare a stresului și a anxietății pe plan alimentar. Plus multe, multe sfaturi care, odată înțelese și implementate, aduc schimbarea în bine.
Săptămâna 10
Săptămâna 11
Stăpânirea Sufletului
Ne apropiem de finalul călătoriei tale pe drumul spre sănătate și stare de bine! Dacă, până în această etapă, am lucrat la rezolvarea conflictelor din interior spre exterior, a sosit momentul să îți arăt cum să rezolvi problemele de la nivelurile superioare de conștiință, să îți calibrezi lumea interioară și exterioară.

BENEFICIU: Dezvoltarea abilităților de a asculta mesajele pe care le transmite corpul, de a înțelege reacțiile corpului și simptomele. Vei fi pregătită de Drumul către Quantum, către o conștiință superioară asupra a ceea ce ți se întâmplă, astfel încât să poți rezolva problemele de la un nivel de conștiință mai înalt decât cel care a creat problemele, disconfortul, stările tale negative.
Săptămâna 11
Săptămâna 12
Îmbrățișarea NOII TU în versiunea cea mai bună
Partea finală a programului vine cu saltul înspre conturarea tuturor relațiilor din viața ta pentru o conexiune pozitivă, pe baza a ceea ce ai descoperit despre tine însuți. Vei elimina toți factorii de risc, de stres, toate barierele, astfel vei pregăti terenul pentru ca starea ta de sănătate să fie bună, iar starea de bine să fie garantată.

BENEFICIU: Vei învăța cum să menții o relație sănătoasă cu tine însuți pe viață și cum să trăiești în prosperitate personală în ceea ce privește sănătatea, dar și „bogăția” relațiilor cu tine și cei din jur.
Săptămâna 12
  “Am învățat cum să-mi creez o relație simplă, sănătoasă, de durată cu mâncarea! Am câștigat ceva incredibil, pe viață – să-mi aduc creierul și corpul pe aceeași lungime de undă! Asta m-a ajutat să pun capăt mâncatului pe fond emoțional și autosabotării, să stopez “gustăreala” și supra-alimentația corpului seara, să combat și până cele mai puternice pofte și pattern-uri alimentare nesănătoase!

Angela I.

Programul Premium 1 la 1

Programul tău de wellness made to measure

6000 Ron

Cu ce vei pleca din acest program:

OBICEIURI SĂNĂTOASE ȘI AUTOMATE

O înțelegere solidă a tehnicilor de alimentație conștientă, astfel încât să mănânci conștient va deveni rapid starea ta automată, implicită - ceva la care nici nu mai e nevoie să te gândești.

CONTROL ȘI ÎNCREDERE

Un sentiment adânc de control și încredere în abilitățile tale de a face alegeri mai bune pentru corpul și sănătatea ta - indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău.

NOI STRATEGII ȘI INSTRUMENTE

Noi instrumente pe care le poți utiliza oricând intervine tentația, sau când te afli într-o situație provocatoare sau complicată.

Acest program include:

suport de curs

Un suport de curs (format ebook) frumos conceput, care te va ajuta să devii cu adevărat un maestru al mâncatului în mod conștient

7 MODULE

7 module video în care te voi ghida personal prin fiecare secțiune a cursului (vom face acest lucru împreună)

WORKBOOK

Un workbook pentru a te ajuta să să mergi mai adânc în fiecare lecție, pentru a-ți personaliza itinerariul

MEDITAȚIE GHIDATĂ

O scurtă meditație ghidată și un exercițiu de vizualizare concepute special să te ajute să deblochezi puterea de a medita, pentru a transforma relația cu alimentația

ACCESS PE VIAȚĂ

Acces pe viață la tot materialul, astfel încât să poți reveni la informație ori de câte ori ai nevoie

PUTEREA COMUNITĂȚII

Access la comunitatea noastra privată pentru support și explorarea mai amănunțită a conținutului cursului

Programul Premium 1 la 1

Un program de wellness 360 made to measure

6000 Ron

Întrebări Frecvente

În cazul în care aveți alte întrebări, vă stăm la dispoziție și pe chat-ul din dreapta ecranului.

 

Q: Cum funcționează programul Premium 1 la 1?

Programul Premiun 1 la 1 este un program și un proces ușor de urmărit pentru a învăța toate tehnicile de îmbunătățire a sănătății și reprogramarea convingerilor subconștiente.

Timp de 12 săptămâni, vă alăturați terapeutului Patricia Rusu într-o serie de sesiuni de 60 minute.

Q: Trebuie să parcurg lecțiile zilnic?

Deși credem că practicarea exercițiilor zilnice ajută la insuflarea unui obicei, mai ales atunci când înveți o nouă abilitate, NU este necesar să faci zilnic exercițiile.

Deși recomandăm să practicați zilnic exercițiile, înțelegem că viața îți poate arunca uneori o curbă și este posibil să nu poți face lecția așa cum ai planificat inițial. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit să dezvoltăm fiecare lecție într-un mod în care să o încadrați chiar și în cele mai aglomerate zile.

Ce spun cei peste 100 participanți despre programul nostru.

about-testi-img-1.jpg
Patricia e caldă și îți merge la suflet de când o întâlnești prima dată.
E exuberantă și se vede pasiunea în tot ceea ce face. Întâlnirea cu ea mi-a schimbat abordarea față de mâncare, m-a ajutat să înțeleg cât de dezinformată eram pe multe teme de nutriție, câtă vinovăție și frică era în relația cu mâncarea și mi-a dat un boost pentru a redescoperi alimentele care cad bine corpului, minții și sufletului meu, redefinindu-mi astfel relația cu mâncarea. Multumesc!
Andrada H.
1 la 1
Romania
oliver
Mă simt mai puternic, energizat și mai stabil.​
Sunt atât de fericit că am ales să urmez programul de coaching online “MS Mastery Plan! Mă simt mai puternic, energizat și mai stabil. Mersul îmi este mai sigur, și mi s-a îmbunătățit și echilibrul. Am descoperit ca nivelul de energie este mult mai mare acum, am câștigat și pe partea de încredere în mine și în corpul meu, mai mult decât aș fi crezut… așa că, Mulțumesc, Patricia!
Oliver P.
1 la 1
London, UK
client01-free-img.png
Multumesc Patricia!
Foarte multă informație utilă, energie pozitivă, sănătatea trupului, dar și a minții. Tot ceea ce avem nevoie, mai ales în vremurile în care trăim!
Antonia C.
1 la 1
Romania
catherine
Gata cu vederea încețoșată!
MS Mastery Plan e cel mai cel program! Gata cu vederea încețoșată! Pot să mă concentrez mult mai bine, simt o mai mare putere în mușchi, în picioare și în mâini, iar amorțeala a dispărut. Totodată, am câștigat încredere în mine, în corpul meu, în ceea ce pot EU să reușesc, așa că iți mulțumesc, Patricia
Caterina B
1 la 1
Toronto, Canada
about-team-img-2.jpg
Un fresh restart
Dacă îți dorești să 'repari' la corpul tău ceea ce te deranjează, poate simți nevoia chiar de un restart, Pati Rusu este cu siguranță omul potrivit care să te ajute să-ți schimbi stilul de viață într-un mod natural, fără prea mari eforturi.
Alexandra C.
1 la 1
Romania
samantha
Mă simt atât de puternică acum!
Mă simt atât de puternică acum! Am învățat cum să îmi ascult corpul, mesajele pe care mi le transmite.. Să le decodez și cum să acționez. Am adoptat recomandările și strategiile propuse de Patricia ca o rutină zilnică, și acum reușesc să mă bucur de o viață vibrantă, fericită, și sunt recunoscătoare pentru toate acestea
Samantha J.
1 la 1
Dallas, USA
Recomand cu mare drag
O enciclopedie de om cu multă experiență personală de nutriție.
Cri B.
My M
Romania

OFERTĂ SPECIALĂ, valabilă până pe 30 decembrie 2021

Programul Premium 1 la 1

Un program de wellness 360 made to measure

9900 Ron

6900 Ron

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...