Vă rugăm să NU închideți sau să actualizați această pagină, deoarece acest DISCOUNT special la înscriere este disponibil doar pe această pagină

Ca mulțumire pentru participarea la acest webinar, ați deblocat acum o reducere specială de înscriere.

Alătură-te acum și vei primi o reducere masivă de 1950 Euro ca multumire pentru participarea la masterclass

O călătorie transformațională care te ajuta să faci săpături înspre rădăcinile problemelor autoimune și te ajută să-ți reîncarci corpul cu energie reconstructivă, prin schimbarea convingerilor, obiceiurilor și a modelelor de realitate – pentru o sănătate mai bună, mai puțină durere, mai multă iubire de sine și o stare de bine a la long.

 Patricia Rusu, fondator The MS Mastery Plan

          Acest Itinerariu Transformațional înspre Sănătate, Echilibru – MS Mastery Plan – se desfășoară timp de 12 săptămâni consecutive. În acest timp, vei petrece în jur de 30-50 de minute zilnic în mesaje/ lecții video cu Patricia și vei face modificări prin provocări practice care pot fi puse în aplicare imediat în viața și activitățile tale de zi cu zi.

          În unele zile, veți aborda autoimunitatea și inflamațiile din corpul tău din punct de vedere nutrițional – vei învăța cum să asculți mesajele transmise de corpul tău în ceea ce privește ce, când, cum mănânci în sesiuni video private cu Patricia. În alte zile, vei porni într-o aventură pentru a-ți extinde capacitatea minții de a implanta noi convingeri pozitive și modele/șabloane  de gândire (care te vor ajuta să depășești durerea și emoțiile negative).

          Fiecare zi a Călătoriei încorporează momente „aha” și descoperiri în cei trei piloni majori ai sănătății tale: Mintea, Corpul și Sufletul.

          Vei debloca fiecare zi din Itinerariul tău Transformațional MS Mastery Plan prin intermediul contului tău (cu parolă) din platforma de learning online MS Mastery Plan. Este o experiență ușor de urmărit și, cu siguranță, poate fi una de schimbare totală a vieții, în care ești susținut la fiecare pas de Patricia și echipa sa, și chiar de colegii de program.

          Garantăm ca în mainile tale vor fi puse instrumente cu potențial de transformare a vieții, iar dacă consideri că nu e așa, ai 10 zile în care poți cere returnarea banilor.

Acesta este modul în care această călătorie transformațională este structurată, astfel încât tu să poți obține rezultate rapide, pe durata întregii vieți în cel mai scurt timp posibil.

Săptămâna 1: Clădirea Fundației – pentru A Stăpâni Mintea și Corpul

Această primă săptămână te va face să te cunoști mai bine pe tine însuți, să înțelegi mai bine modul în care comunică corpul și mintea, acesta este momentul ce stă la baza dezvăluirii capacității tale interioare de a-ți ajuta corpul să creeze energia necesară vindecării de la sine, intrinseci, pentru a-ți redirecționa creierul, de a crea noi rețele neuronale, noi obiceiuri, noi convingeri, astfel încât o viață lipsită de durere, veselă, abundentă să poată fi posibilă.

În această săptămână, vei învăța:

 • Cum funcționează “butonul” de Pornit/Oprit, de ON/OFF al genelor autoimune, adevărul despre asta. Vei afla pașii simpli și ușor de realizat pe care trebuie să îi facem pentru a trece aceste gene de la ON la OFF.
 • Cum să abordezi cu adevărat emoțiile: Exerciții si Auto-Evaluări care iți vor oferi momente „aha” vizavi de Sinele Tău, de unicitatea ta, și care te vor ajuta în continuare să ștergi acele emoții sau modele de gândire care te-au condus la interiorizarea sentimentelor de frică, disperare, frică de necunoscut, lipsa dragostei de sine, frica de respingere etc.

Săptămâna 2: Incursiune în cele 4 secrete ale itinerariului transformațional MS Mastery Plan

Vei începe cu pași simpli, întâlnindu-te pe Tine și înțelegând funcțiile principale ale minții și corpului tău și modul în care Programele pe care le-am creat în mintea noastră ne guvernează corpul.

Ce vei experimenta aici:

 • Îți vom face cunoștință cu Secretele vitale necesare pentru a trece de la Informare, Învățare la Transformare, astfel încât să poți să fii cel care va dicta fluxul sănătății tale. Fizic și Mental.
 • Cum să închizi permanent ușa către negativitatea ce societatea și lumea medicală convențională încearcă să ne-o inducă și implementeze ca program intrinsec.
 • Îți amintești simțul puterii cuplat cu posibilitatea nelimitată pe care o aveai copil fiind? Ceea ce vei face aici îl va revendica în prezentul tău zilnic – ca manifesto.

Săptămâna 3: Protocolul Healing With Food (Vindecare prin Mâncare), Reprogramarea Corpului

În această parte secundă a itinerariului vei incepe să înveți cum să adresezi zona de autoimun din punct de vedere nutrițional. Vom săpa nu doar în genetica ta, ci vom descoperi și perspectiva epigeneticii și cum poți să folosești aceste principii și concepte pentru a detecta cauzele și triggger-ii afecțiunii tale. Astfel, vei avea mijloacele și puterea necesare pentru a interpreta mai corect propriile alegeri alimentare, modul în care reacționezi la triggeri, și vei reuși să faci tranziția înspre Cum să elimimi acesți triggeri din calea vindecării.

Punctele forte ale aceste săptămâni:

 • Vei învăța despre conexiunea intestine-creier și cum să aplici ceea ce înveți 
 • Tranziția înspre partea nutrițională aplicată a protocolului Vindecare prin Mâncare: primele 3 evaluări săptămânale și To Do-uri, lecții video ce vizează o mai bună înțelegere a modului în care funcționează sistemul digestiv, și principiile pe care să le urmezi pentru a utiliza sistemul digestiv ca propriul asistent în vindecare
 • “Vom face ordine” printre principiile alimentare, obiceiuri în zona aceasta, în cămara și casa ta, deopotrivă
 • Metode simple ce îți vor permite să te deschizi instant către o energie și un potențial de vindecare mai mare

Săptămâna 4: Reprogramarea Minții – Primii Pași Reali și Eficienți

Acesta este punctul în care itinerariul devine provocator, deoarece intrăm adânc în strategii ce, deși sunt simple, sunt extrem de puternice în modificarea mintii si canalizarea inspre starea de vindecare. Vom pune în practică “formatarea” creierului, reprogramarea sa la nivel celular.

În cadrul acestei săptămâni, vei învăța:

 • Să îmbunătățești starea de wellbeing a corpului, vom lucra cu punctele de trigger a durerii, pentru a stopa alimentarea focului bolii
 • Abordam mintea și corpul dintr-o persepctivă holistică, condiționând corpul să stopeze “poftele” și manifestând mai degrabă deschidere și dorința înspre a primi alimente hrănitoare, cu potențial de vindecare, de alcalinizare
 • Să creezi un ambient sigur și împăciuitor propice pentru vindecare, atât pentru corp cât și pentru partea mentală și spirituală
 • Săpăm adânc pentru a identifica de ce corpul tău a permis instaurarea bolii, pentru a putea găsi rădăcinile, motivele adevărate ale bolii și a putea astfel să lucrăm asupra acestora în mod eficient

Săptămâna 5: Neuroplasticitate pentru a Rescrie Pattern-ul Mental – Pregătirea Corpului Pentru Vindecare  

Vei învăța cum să folosești exerciții de neuroplasticitate dovedite în a-ți rescrie modelul mental, astfel încât corpul tău să poată primi pozitivitate, abundență și să iasă din influențele negative din jurul tău. Vom începe să găsim modalități de a te îndepărta și de a te proteja de normele mentale constante de programare mentală însușite de la părinți, prieteni, mentori etc., astfel încât să poți experimenta creșterea și transformarea personală, atât de necesare pentru a-ți ajuta organismul să se vindece.

Informații despre această săptămână:

 • Începem să folosim exerciții dovedite de neuroplasticitate pentru a ajuta organismul să-și reînvețe scopul, să reversăm stresul, astfel încât organele tale să funcționeze optim
 • Aflăm cum să eliminăm stresul din calea vindecării, împuternicindu-ți corpul și mintea, ajutând la recrearea coerentă a autostrăzii intestine-creier

Săptămâna  6:  Navigând Prin Blocajele Mentale – Adânc în Cauzele Primare Ale Bolii

Săptămâna aceasta este despre aprofundare – abordăm cauzele principale ale bolii, pas cu pas, prin schimbarea convingerilor programate și ancorate în minte despre tine, sănătatea și valoarea ta, pentru a aduce claritate și a fi atras către obiectivul tău mai repede.

Din această săptămână:

 • Instrumente mai avansate pentru stăpânirea mentalului, explorand relația personală și intimă cu tine însuți și cu mediul social în care trăiești
 • Demolarea vechilor obiceiuri negative, atât cele alimentare, cât și cele mentale
 • Continuăm cu purificarea și hrănirea spre vindecare a corpului prin protocolul alimentar, pentru a elimina și mai mult declanșatorii inflamației din organele tale și a învăța să descifrezi mesajele pe care corpul tău le transmite
 • Cunoașterea factorilor de stres din viața ta și cum să îți înveti creierul să folosească anumite trucuri simple pentru a-ți stabiliza energia și a te întoarce la o stare de permisivitate, de recunoștință, de iubire de sine necesare în procesul de vindecare

Săptămâna 7: Faza Următoare a Protocolului Alimentar – Purgarea Toxinelor

O săptămâna interesantă, întrucât corpul tău începe să elimine toxinele, factorii negativi de stres și cu aceștia, inflamația. Vei intra în culisele alegerilor tale alimentare, vei elimina răul, vei păstra și vei aduce binele în alegerile tale alimentare, îți vei cunoaște mai bine corpul și vei reaprinde cu adevărat „flăcăra” relației tale cu propriul corp, sau poate vei începe una nouă.

În cuprinsul acestei săptămâni:

 • Crearea spațiului pentru vindecarea biofilmului intestinal și ușurarea inflamației la nivelul intestinelor
 • Crearea propriei cărți de rețete antiinflamatoare
 • Pe ce să te bazezi atunci când te confrunți cu inflamatii, cu noi simptome
 • Cum îți reprogramezi mintea astfel încât alegerile alimentare să nu îți mai stea în cale

Săptămâna 8: Eliberarea de Experiențele Anterioare Negative, Îmbunătățirea și Consolidarea Sinelui Interior, Valorilor de Bază și a Propriei Identități

Această parte a călătoriei te va duce mai aproape de instrumente avansate pentru măiestria mentală, care decupează convingerile, percepțiile programate despre viața și trăirile tale, despre realizările sau insuccesele tale. Săptămâna aceasta se referă la reconectarea cu tine însuți – în mod teoretic (vei primi explicații și o mulțime de „aha”-uri) și în mod practic (vei avea exerciții practice incredibile, extrem de utile, deoarece te vor ajuta să vezi totul diferit de acum încolo).

Ce vei învăța:

 • Cum să faci conexiuni pozitive în viața ta, să creezi noi căi neuronale sănătoase care nu vor mai avea nimic de-a face cu boala
 • Exerciții mentale care te vor împuternici să vindeci conflictele cu sinele tău interior, sau cu partenerul/ partenera/ soția/ soțul/ prietenii/ copiii etc. prin a deveni mai iubitor, empatic, recunoscător
 • O tehnică puternică care să te ajute să te eliberezi de conflictele interioare din trecut – pentru a putea vindeca rănile conștiente sau inconștiente din copilărie, a ierta și a oferi recunoștință
 • Să modelezi cea mai importantă relație pe care o vei avea vreodată – cea cu tine însuți
 • Cum elimini barierele pentru a scăpa de aspectele negative ale vieții și sănătății tale și cum să faci loc lucrurilor pozitive, abundenței în sănătate

Săptămâna 9: A Treia Fază a Noii Tale Relații cu Mâncarea, Dorințele Interioare și Obiectivele În Planul Sănătății

În decursul acestor zile ne vom canaliza atenția înspre cum să menținem inflamația la nivel cât mai scăzut prin recrearea obiceiurilor. Vom aborda acest aspect atât în plan mental, prin tehnici demonstrate științific, cât și în plan fizic, prin abordări funcționale asupra factorilor alimentari declanșatori.

Ce vom aborda în această săptămână:

 • Obiceiuri și reguli de-a lungul vieții și cum să le susținem constant în rutina zilnică
 • Tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți menține alimentația sustenabilă și antiinflamatoare, de la liste de cumpărături la sfaturi și trucuri care îți pun în valoare obiectivele de sănătate și sunt ușor de implementat
 • Modificări pentru a menține organele echilibrate, pline de energie reconstructivă și coerență, astfel încât vindecarea să fie promovată într-un mediu sigur

Săptămâna 10: Învățând Și Mai Multe Despre Cum Funcționează Corpul Tău Și Despre Cum Poți Implementa Ceea Ce Înveți În Viața De Zi Cu Zi

Această săptămână  se va concentra asupra a ceea ce este important să rămână în mintea ta: totul, de la combinații alimentare corecte, la modul în care nervul tău vag te ajuta sa obții rezultate, la enzimele care salvează viața și cum să le obții, mâncatul emoțional și compulsiv și cum să schimbi toate acestea în așa fel încât să fie în interesul organismului tău, tehnicile de gestionare a stresului și a anxietății când ne referim la alimentație și la alegerile alimentare, dacă/ cum/ când este nevoie de detoxifiere pentru a susține vindecarea și multe altele.

Repere ale acestei săptămâni:

 • Evaluarea individuală zilnică care va acționa ca „salvator de viață” pentru sănătatea intestinală și modul de a ne alimenta
 • Echilibrarea hormonală ca mod de a crea coerență la nivel de organe, începând de la alimentele pe care le consumi
 • Care sunt combinațiile alimentare esențiale pentru jurnalul tău alimentar pentru a stopa gena  autoimuna
 • Mesajele pe care corpul le trimite prin alimentația de tip binge/mâncatul emoțional și cum să ștergi aceste percepții și să le schimbi eficient
 • Și mult mai multe sfaturi legate de sănătate, care vor avea efecte pentru toată viața asupra ta

Săptămâna 11: Cel Mai Adânc Nivel de Vindecare Necesar: Stăpânirea Sufletului

Spre partea finală a călătoriei tale înspre sănătate, vom merge mai adânc pentru a te ajuta să te autostăpânești, să îți stăpânești Sufletul și Convingerile noi adoptate în această perioadă purgativă și reconstructivă, deopotrivă. Dacă, până în acest moment, am lucrat la rezolvarea conflictelor din interior spre exterior și invers, îți vom arăta cum să te eliberezi de hormonii stresului, cum să rezolvi problemele de la niveluri superioare de conștiință, să iți calibrezii lumea interioară și exterioară și să îți recreezi un spațiu adecvat pentru vindecare, în acest fel.

În această săptămână, vei afla:

 • Cum să accepți în sfârșit “Zgomotul” extern și să îmbrățișezi noi modalități de a asculta mesajele corpului, a descifra organele, reacțiile corpului și simptomele
 • Drumul către o Conștiință superioară asupra a ceea ce ți se întâmplă, astfel încât să poți rezolva problemele de la un nivel de conștiință mai înalt decât cel care a creat problemele tale de sănătate
 • Mergem “outside the box” – vei învăța să îți asculți propria intuiție
 • Cum să te calibrezi, independent de mediile și împrejurările în care te afli sau de problemele cu care te confrunți
 • Cum să spui, neînfricat DA oportunităților din jurul tău, fără sentimente de nedemn sau de vinovăție
 • Vei explora relația cu mediile în care trăiești, nu doar cu sănătatea, cu succesul – vei putea descoperi cum te-au modelat și ce să faci acum

Săptămâna 12: Menținerea Momentum-ului: O versiunea A Ta Mai Puternică, Îmbunătățită

Partea finală a Itinerariului Tău Transformațional – MS Mastery Plan este cea în care faci saltul înspre conturarea tuturor relațiilor din viața ta pentru o conexiune pozitivă, pe baza a ceea ce ai învățat despre tine însuți. Vei elimina barierele și vei pregăti terenul pentru a avea efecte continue asupra sănătății și stării tale de bine.

Din cadrul acestei săptămâni:

 • Cum să stopezi modelele de relații distructive odată pentru totdeauna
 • Cum să menții o relație sănătoasă cu tine însuți pe viață
 • Un exercițiu mental care te poate împuternici să vindeci orice conflict din viața ta interioară sau exterioară, cu tine însuți, cu copiii, cu partenerul, cu șeful tău ș.a.
 • Cum să ierți și să înveți să ai deschiderea spre abundență și recunoștință ca mod de vindecare, ca mod de a trăi în prosperitate personală în ceea ce privește sănătatea 

Despre reducerea specială de 85%

 1. Această reducere de 85% este doar pentru participanții din România la acest Masterclass – drept recompensă pentru investiția de mai bine de o oră în dezvoltarea ta personală urmărind Masterclass-ul. 

 2. Cu acest Preț Special – Economisești €1950 prin alăturarea astăzi la Itinerariul Transformațional MS Mastery Plan România

 3. Oferta este pe o perioadă limitată, și este exclusiv adresată participanților din România la platforma noastră internațională MSMasteryPlan.com

Click pe butonul „Adaugă în coș” pentru a te înscrie în MS Mastery Plan

De ce să comanzi acum:

3 Avantaje Disponibile Acum

1. Cel Mai Redus Preț Pentru Acest Program

Prețul normal pentru acest program este de 2,299 €. Dar dacă te înregistrezi azi, vei plăti doar 349 € – acesta fiind un discount MASIV de 1950 €

Iată de ce facem asta:

1) #COVID19 – Este Voucherul de discount pe care-l oferim datorită situației globale actuale.

2) Vrem să dezvoltăm o comunitate locală mare și să atragem astfel un număr ridicat de persoane.

2. Alătură-te Grupurilor de Lucru sau Studiază în Ritmul Tău

Partea frumoasă a programului MS Mastery Plan este modul în care este conceput. Este făcut să poată fi parcurs cu atenție, pas cu pas, atât individual, în funcție de programul tău, cât și în echipă. Sesiunile de Q&A cu Patricia Rusu se țin săptămânal, iar în cazul în care programul tău este unul mai încărcat, vei primi un link pentru a urmări înregistrarea.

3. Încearcă gratuit pentru 10 zile: Poți solicita retur fără motiv în tot acest termen.

Dacă parcurgeți programul și utilizați toate instrumentele, veți vedea rezultate în cel mai scurt timp. Acestea fiind spuse, dacă nu sunteți complet încântat de curs, chiar dacă pur și simplu nu vă place culoarea slide-urilor, puteți contacta echipa noastră de asistență pentru o rambursare promptă și amabilă.


00
Ore
00
Minute
00
Secunde

OFERTĂ SPECIALĂ

Programul: MS Mastery Plan

Access Digital către întregul program pe toate platformele: Android, iOs, Desktop and Tablet

2299 €

349 €


ADAUGĂ ÎN COȘ

Ce spun clienții noștri din U.S. despre MS Mastery Plan

https://vimeo.com/412246929
5/5

Mă simt mai puternic, energizat și mai stabil.

“Sunt atât de fericit că am ales să urmez programul de coaching online “MS Mastery Plan! Mă simt mai puternic, energizat și mai stabil. Mersul îmi este mai sigur, și mi s-a îmbunătățit și echilibrul. Am descoperit ca nivelul de energie este mult mai mare acum, am câștigat și pe partea de încredere în mine și în corpul meu, mai mult decât aș fi crezut… așa că, Mulțumesc, Patricia!”

Oliver P.

https://vimeo.com/412247540
5/5

Mă simt atât de puternică acum!

Mă simt atât de puternică acum! Am învățat cum să îmi ascult corpul, mesajele pe care mi le transmite.. Să le decodez și cum să acționez. Am adoptat recomandările și strategiile propuse de Patricia ca o rutină zilnică, și acum reușesc să mă bucur de o viață vibrantă, fericită, și sunt recunoscătoare pentru toate acestea.”

Samantha J.

https://vimeo.com/412249390
5/5

Gata cu vederea încețoșată!

MS Mastery Plan e cel mai cel program! Gata cu vederea încețoșată! Pot să mă concentrez mult mai bine, simt o mai mare putere în mușchi, în picioare și în mâini, iar amorțeala a dispărut. Totodată, am câștigat încredere în mine, în corpul meu, în ceea ce pot EU să reușesc, așa că iți mulțumesc, Patricia”

Catherine B.

Întrebări Frecvente

Q: De ce ați redus prețul programlui cu 1950 Euro?

Din 2 motive:

 1. Pentru a oferi un preț accesibil participanților din România
 2. COVID19

Atenție însă, oferta este limitată!

Q: Ce se întâmplă dacă așteptările mele nu sunt împlinite?

Este un motiv de îngrijorare valid, așa că dorim să-l facem fără riscuri pentru tine.

Prețul normal este 2,299 Euro. Însă pentru participanții din Romania care au participat la Masterclass-ul nostru am oferit o reducere de 85%.

Pentru aceasta tot ce-ți cerem este un testimonial la sfârșitul acestui program.

Și nu este doar un discount de 1950 Euro, ci și un termen de 10 zile în care poți denunța unilateral acest program, primind astfel banii integral înapoi.

Q: Cum funcționează MS Mastery Plan?

MS Mastery Plan este un program și un proces ușor de urmărit pentru a învăța toate tehnicile de îmbunătățire a sănătății și reprogramarea convingerilor subconștiente.

Timp de 12 săptămâni, vă alăturați terapeutului Patricia Rusu într-o serie de sesiuni simple de 20 – 40 de minute. 

Q: Trebuie să parcurg lecțiile zilnic?

Deși credem că practicarea exercițiilor zilnice ajută la insuflarea unui obicei, mai ales atunci când înveți o nouă abilitate, NU este necesar să faci zilnic exercițiile.

Deși recomandăm să practicați zilnic exercițiile, înțelegem că viața îți poate arunca uneori o curbă și este posibil să nu poți face lecția așa cum ai planificat inițial. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit să dezvoltăm fiecare lecție într-un mod în care să o încadrați chiar și în cele mai aglomerate zile.

Nu uitați, aveți 10 zile pentru a TESTA
Având garanția rambursării complete.


00
Ore
00
Minute
00
Secunde

OFERTĂ SPECIALĂ

Programul: MS Mastery Plan

Access Digital către întregul program pe toate platformele: Android, iOs, Desktop and Tablet

2299 €

349 €


ADAUGĂ ÎN COȘ


Asociația Healthy-You

Made with ❤️ in London, UK & Cluj-Napoca, Transylvania
Copyright © 2020 – All Rights Reserved.


Facebook-f

Făcând click pe butoanele de mai sus, vă dați acordul Politicii de Confidențialitate și Termenilor și Condițiilor de Utilizare.