MINI CURS GRATUIT

REEDUCARE ALIMENTARĂ

Oferă-ți un manual de utilizare al propriului tău corp și crează-ți o nouă relație cu mâncarea, integrată ritmului tău de viață ca profesionist și bazată pe înțelegere, respect și bucurie.

Patricia Rusu nutritionist medicina alternativa Cluj

Am creat acest MINI CURS după chipul și nevoile tale, având experiența anilor în care lucram într-o companie mare, dar și a tuturor profesioniștilor – angajați de top, manageri sau antreprenori – pe care i-am ajutat să ajungă la cea mai bună versiune a lor în peste un deceniu de activitate.

 • Cunosc ritmul alert al vieții tale, plin de responsabilități și liste de To Do-uri interminabile, în care mâncarea nu este bucurie și parte dintr-un stil de viață sănătos, care să te susțină, ci încă un task.
 • Îmi aduc aminte cum e să simți că nu poți face față îndatoririlor și că nu ai de ales decât să supraviețuiești până la final de program, mâncând în grabă și, în același timp, răspunzând la un email sau dând scroll pe telefon.
 • Știu cum e să fii spectator în propria viață aflată într-o continuă alergătură, într-un continuu stres și o continuă oboseală, la limita unui burnout.
 • Știu toate acele gânduri care îți trec prin cap, zi de zi, la muncă:

Astăzi nu am randament, abia mă pot concentra în meeting.
Simt așa o oboseală că nu știu cum fac față până la sfârșitul programului.
După prânz, mă moleșesc și nu mai reușesc să fac mare lucru.
Abia aștept să termin programul și să ronțăi ceva.

Dar astăzi alege să spui STOP! vieții pe pilot automat.

Crește-ți energia și productivitatea din alimentație!

Fără bătaie de cap, învățând principiile de bază ale alimentației tale!

Participă și tu! MINI CURSUL GRATUIT DE REEDUCARE ALIMENTARĂ se desfășoară pe email, pe parcursul a 5 zile și NU îți ocupă decât câteva minute/zi. Acesta:

 • Te invață principiile de bază ale unei alimentații sănătoase și cum să jonglezi cu aceasta, integrând-o ușor și natural în ritmul tău de zi cu zi, pentru a obține cea mai bună versiune a ta de până acum, din punct de vedere profesional, dar și personal.
 • Te învață ce și cum să mănânci pentru a avea energie pentru activitățile de zi cu zi.
 • Te ajută să atingi greutatea optimă și să ștergi kilogramele rezultate în urma pandemiei și a lucratului de acasă, fără diete, restricții alimentare, fără a cântări mâncarea sau a număra caloriile.
 • Îți redă încrederea în tine, în propriul corp și în deciziile pe care le iei.
 • Îți asigură nutrienții de care ai nevoie pentru a-ți susține viața de profesionist și de om activ.
 • Îți oferă suportul de care ai nevoie pentru a ieși de pe pilot automat și a te transforma într-o prioritate.

Participă ACUM la MINI CURSUL GRATUIT DE REEDUCARE ALIMENTARĂ!

Corpul, mintea și sufletul tău vor simți diferența și îți vor mulțumi.

Oferă-ți un manual de utilizare al propriului tău corp și crează-ți o nouă relație cu mâncarea, integrată ritmului tău de viață ca profesionist și bazată pe înțelegere, respect și bucurie.

O relație sănătoasă cu mâncarea, pe care o vei da mai departe familiei, prietenilor, colegilor sau chiar superiorilor, care vor observa diferența din perspectiva energiei și a randamentului tău.

Ieși din cercul vicios care te ține captiv(ă) și te oprește din a descoperi cea mai bună versiune a ta de până acum! Câștigă:

⭐️ vitalitate și poftă de viață

⭐️ claritate și randament ridicat la locul de muncă

⭐️ greutate optimizată în mod natural și sustenabil

⭐️ somn îmbunătățit

⭐️ energie pentru activitățile care îți plac și oamenii dragi

⭐️ încredere în propriul corp și stimă de sine crescută

Oferă-ți bazele unui stil de viață sănătos pornind de la hrana din farfurie și de la corpul tău prin intermediul unui mini curs care te împuternicește și te pune din nou pe primul loc prin:

 • Claritate – înțelegi de ce anume mănânci și înveți cum, când și în ce fel să o faci, iar acest lucru nu te va ajuta doar în alimentația ta, ci și în crearea unui stil de viață sănătos.
 • Cunoaștere – înveți cum funcționează organismul tău și cum să descifrezi semnalele pe care ți le transmite. Pentru că și un burnout este un mesaj de descifrat.
 • Încredere – în corpul tău și în capacitatea ta de a-l hrăni așa cum merită și are nevoie.
 • Înțelegere – vei face parte dintr-o comunitate privată unde vei fi alături de alți oameni care recrează relația cu mâncarea și cu propriul corp.
 • Sustenabilitate – renunți treptat la obiceiurile alimentare nesănătoase și le înlocuiești cu altele potrivite, adaptate vieții tale și sustenabile pe termen lung.
 • Susținere – din partea Patriciei și a specialiștilor din echipă, căci uneori munca aduce și singurătate, izolare sau lipsa susținerii de care ai nevoie pentru a crea un stil de viață sănătos.
 • Timp – înveți cum să te organizezi mai bine în bucătărie și câștigi timp pentru tine și activitățile care îți fac plăcere.
 • Energie – corpul tău hrănit sănătos va putea ține ritmul vieții tale
 • Bucurie – de a mânca și de a trăi în noul tău corp.
 • Confort – fiind un program online, în parcurgi din confortul casei tale, în propriul ritm și în funcție de programul tău.

MINI CURS GRATUIT

REEDUCARE ALIMENTARĂ

Mini Cursul de ReEducare Alimentară este un bun RESTART pentru tine, el îți oferă instrumentele și susținerea de care ai nevoie pentru a prelua controlul propriei alimentații, greutăți și sănătăți, iar slăbitul devine o consecință naturală și imediată a reclădirii relației cu mâncarea și cu propriul corp.

Unde mai pui că vei reuși să fii mai organizat(ă) cu mesele tale, astfel încât să îți hrănești corpul pentru a avea energia să te bucuri din nou de viață.

Toate drepturile rezervate patriciarusu.ro. Termeni si conditii.