MINI CURS GRATUIT

REEDUCARE ALIMENTARĂ

Oferă-ți un manual de utilizare al propriului tău corp, schimbă obiceiurile care te sabotează și crează-ți o nouă relație cu mâncarea, integrată ritmului tău de viață și bazată pe înțelegere, respect și bucurie.

Patricia Rusu nutritionist medicina alternativa Cluj

Ești proaspătă mămică? Felicitări, din inimă!

Am avut norocul să cunosc acest sentiment de 2 ori, odată cu nașterea fetițelor mele, Ava și Serena si, recunosc, nu e nimic comparabil cu noua relație între mamă-pui.

Totodată, însă, noul statut de mamică presupune nu doar bucuria de a-ți privi îngerașul în ochi, ci și acomodarea cu o nouă rutină obositoare. De aceea, nu este momentul să te gândești la vechea dieta, ci trebuie să îți asiguri o dietă bogată în nutrienți, care să combată senzația de foame și să-ți ofere energia de care ai atâta nevoie. Pierderea în greutate se va produce oricum, în timp. Las-o sa se petreacă natural!

Știu, e greu în această perioadă să te prioritizezi, să îți oferi o hrană echilibrată și să iei și cele mai bune decizii pentru ceea ce pui sau urmează să pui în farfuria copilului tău. Sunt și eu mamă, te înțeleg…

Iar când la toate deciziile pe care trebuie să le iei se adaugă cumpărăturile și gătitul, simplul act de a mânca devine o corvoadă, nu o bucurie sau un moment de conexiune cu minunea ta care acum descoperă lumea și mâncarea, prin tine.

Am creat un MINI CURS GRATUIT DE REEDUCARE ALIMENTARĂ ca să îți vin în ajutor! Ca să te ajut să faci alegerile sănătoase, dar și gustoase pentru tine și puiul tău. Ca să te ajut să simplifici și să integrezi natural în ritmul vieții tale tot ceea ce ține de mâncare. Fără bătaie de cap, învățând principiile de bază!

Participă și tu! MINI CURSUL GRATUIT DE REEDUCARE ALIMENTARĂ se desfășoară pe email, pe parcursul a 5 zile și NU îți ocupă decât câteva minute/zi. Acesta:

👶 Te învață ce și cum să mănânci pentru a avea energie pentru activitățile voastre de zi cu zi.

👶 Te ajută să revii la greutatea dinainte de sarcină fără diete, restricții alimentare, fără a cântări mâncarea sau a număra caloriile.

👶 Îți redă încrederea în tine, în propriul corp și în deciziile pe care le iei pentru întreaga familie.

👶 Îți asigură nutrienții de care ai nevoie pentru a-ți susține noua viață, cu copil mic.

👶 Îți oferă suportul de care ai nevoie pentru a ieși de pe pilot automat și a te transforma într-o prioritate.

👶 Te susține în alăptare și te ajută să îți asiguri nutrienții de care ai nevoie în acestă perioadă minunată, dar solicitantă.

👶 Te ajută să faci alegerile alimentare sănătoase și pentru puiul tău, fiind foarte util odată cu diversificarea.

Participă ACUM la MINI CURSUL GRATUIT DE REEDUCARE ALIMENTARĂ!

Copilul și corpul tău vor simți diferența și îți vor mulțumi!

Oferă-ți un manual de utilizare al propriului tău corp, schimbă obiceiurile care te sabotează și crează-ți o nouă relație cu mâncarea, integrată ritmului tău de viață și bazată pe înțelegere, respect și bucurie.

Fără diete pentru slăbire. Fără formule magice.

Simți că ești într-un cerc vicios?

 • Îți dorești să mănânci mai sănătos, dar nu știi ce, cum, când și de ce.
 • Îți dorești ca cel mic să dezvolte la rândul său o relație sănătoasă cu mâncarea, pornind de la exemplul tău, însă nu știi cum să i-o construiești.
 • Îți dorești să mănânci cu bucurie, însă o faci cu prejudecăți și mustrări de conștiință, pentru că nu te mai recunoști în noua viață și corpul tău se simte altfel, deși aceasta îți aduce satisfacții.
 • Îți dorești să ai o greutate care să îți ofere încredere și vitalitate, însă nu știi cum o poți obține sau păstra pe termen lung.
 • Îți dorești să știi cum să descifrezi mesajele transmise de corpul tău, dar acest lucru este o provocare, pentru că încă te acomodezi cu noul corp, de proaspătă mămică.
 • Îți dorești să nu mai ai grija meselor sănătoase și savuroase, însă acestea sunt mereu o bătaie de cap.
 • Îți dorești să dezvolți noi obiceiuri alimentare, sănătoase și sustenabile, dar revii mereu la cele vechi.
 • Ești copleșită de multitudinea de lucruri care trebuie rezolvate într-o zi și e greu să găsești timp pentru tine, pentru a mânca sănătos și pe îndelete.

Oferă-ți bazele unui stil de viață sănătos pornind de la hrana din farfurie și de la corpul tău prin intermediul unui mini curs care te împuternicește și te pune din nou pe primul loc prin:

 • Claritate – înțelegi de ce anume mănânci și înveți cum, când și în ce fel să o faci, iar acest lucru nu te va ajuta doar în alimentația ta, ci și a celui mic.
 • Cunoaștere – înveți cum funcționează organismul tău și cum să descifrezi semnalele pe care ți le transmite. Apoi îl înveți același lucru pe puiul tău.
 • Încredere – în corpul tău și în capacitatea ta de a-l hrăni așa cum merită și are nevoie.
 • Înțelegere – vei face parte dintr-o comunitate privată unde vei fi alături de alți oameni care recrează relația cu mâncarea și cu propriul corp.
 • Sustenabilitate – renunți treptat la obiceiurile alimentare nesănătoase și le înlocuiești cu altele potrivite, adaptate vieții tale și sustenabile pe termen lung.
 • Susținere – din partea Patriciei și a specialiștilor din echipă, căci uneori mămicia aduce și singurătate, izolare sau lipsa susținerii de care ai nevoie pentru a crea un stil de viață sănătos în familia ta.
 • Timp – înveți cum să te organizezi mai bine în bucătărie și câștigi timp pentru tine și activitățile care îți fac plăcere. Deși acum poate părea greu de crezut, însă știi cât este de important să te gândești și la tine.
 • Energie – corpul tău hrănit sănătos va putea ține ritmul vieții tale, cu un pui de om activ și care necesită atenția ta continuă.
 • Bucurie – de a mânca și de a trăi în noul tău corp.
 • Confort – fiind un program online, în parcurgi din confortul casei tale, în propriul ritm și în funcție de programul tău aglomerat de proaspătă mămică.
Patricia Rusu nutritionist medicina alternativa Cluj

MINI CURS GRATUIT

REEDUCARE ALIMENTARĂ

Oferă-ți un manual de utilizare al propriului tău corp, schimbă obiceiurile care te sabotează și crează-ți o nouă relație cu mâncarea, integrată ritmului tău de viață și bazată pe înțelegere, respect și bucurie.

Toate drepturile rezervate patriciarusu.ro. Termeni si conditii.