Felicitări, te-ai înscris cu success la cele 5 zile de masterclass

Verifică-ți Inbox-ul, detaliile despre accesul în masterclass sunt deja pe drum.

În cazul în care în care nu primești mailurile, te rog să verifici secțiunea SPAM sau scrie-ne pe adresa hello@patriciarusu.ro

Patricia Rusu nutritionist medicina alternativa Cluj

CE FACI MAI DEPARTE? CÂȚIVA PAȘI FOARTE IMPORTANȚI!

1.

Înainte de a da startul acestei aventuri transformatoare de 5 zile, te invit să salvezi în calendar sau în agendă întâlnirile noastre din perioada 20-24 mai 2022, pentru a te asigura că nu ratezi nici măcar începutul lor.

Add to Calendar

2.

Dacă nu ai făcut-o deja, te invit să te înscrii în grupul de Facebook GRATUIT Nutriție & Stil de Viață – by Patricia Rusu, unde ne vom conecta pe tot parcursul Masterclass-ului și unde vei descoperi o comunitate care înțelege momentul în care te afli în viața ta acum și îți va oferi suportul de care ai nevoie în crearea unui stil de viață sănătos.

3.

Învită-ți prietenii, pe cei dragi sau cunoscuții cărora crezi că le-ar fi de folos participarea la Masterclass-ul 100% GRATUIT: 5 zile ca să faci pace cu mâncarea și corpul tău – Elimină mâncatul emoțional, compulsiv și obsesia pentru mâncare din viața ta! Fă din acest eveniment online o ocazie de a vă reuni în jurul unui subiect care le va transforma și lor relația cu mâncarea, cu propriul corp și stilul de viață. Cu siguranță îți vor fi recunoscători!

© 2022 Asociația Healthy You Transilvania | Termeni | Confidențialitate