Felicitări, te-ai înscris cu success!

Adaugă link-ul de Zoom în Calendarul tău:

Add to Calendar

Verifică-ți Inbox-ul, detaliile despre accesul în masterclass sunt deja pe drum.

În cazul în care în care nu primești mailurile, te rog să verifici secțiunea SPAM sau scrie-ne pe adresa hello@patriciarusu.ro

CE FACI MAI DEPARTE? CÂȚIVA PAȘI FOARTE IMPORTANȚI!

1.

Înainte de a da startul acestei aventuri, te invit să îmi trimiți un screenshot cu aceasta pagina sau să îmi scrii pe Social Media. Chiar îmi doresc să mă conectez cu tine și să te ajut în noua ta aventură! Poti adăuga acest eveniment in calendarul tău folosind butonul de mai jos.

Add to Calendar

2.

Dacă nu ai făcut-o deja, te invit să te înscrii în grupul privat de Whatsapp unde ne vom conecta pe tot parcursul Masterclass-ului și unde vei descoperi o comunitate care înțelege momentul în care te afli în viața ta acum și îți va oferi suportul de care ai nevoie în crearea unui stil de viață sănătos.

3.

Învită-ți prietenii, pe cei dragi sau cunoscuții cărora crezi că le-ar fi de folos participarea la Workshop-ul Unstoppable. Fă din acest eveniment online o ocazie de a vă reuni în jurul unui subiect care le va transforma și lor relația cu mâncarea, cu propriul corp și stilul de viață. Cu siguranță îți vor fi recunoscători!

© 2022 Asociația Healthy You Transilvania | Termeni | Confidențialitate