PROGRAMUL DE LIFESTYLE INTEGRAT

Unstoppable

WOMAN

Recâștigă-ți corpul fit și sănătatea pentru totdeauna fără diete, sport excesiv sau schimbări majore, restrictive în stilul de viață!

Îți permiți să NU schimbi relația ta cu mâncarea?

PROGRAM

TRANSFORMATOR

ÎN 90 zile

Schimbi relația cu alimentația

ABORDARE

multidisciplinară

Ți-ai dorit întotdeauna să îți schimbi stilul de viață, însă mereu ți s-a părut prea complicat să faci asta?

Așa că ai renunțat, din nou și din nou. Ți-ai spus că nu ai motivație suficientă. Pentru că, de fiecare dată când îți propuneai să ai un stil de viață mai sănătos, nu făceai decât să revii la vechi obiceiuri. 

Ți-ai dorit o schimbare reală și tot ce ai acumulat au fost frustrări. Apoi ai început să te îndoiești de tine… 

Cum ar fi dacă ți-aș spune că poți obține lucrurile acestea într-un mod diferit?

Există o altă cale. Una care nu are la bază diete, înfometare, cure de slăbire, numărat de calorii și cântăritul fiecărui aliment.  Există o cale prin care să-ți schimbi viața în mod real, printr-un sistem simplu, ușor de implementat: calea flexitarianismului.

300+

cursante transformate

PLAN GHIDAT

care te asigură că vei știi care e pasul următor

FEEDBACK

CONSTANT ȘI SUPORT CONTINUU

Scapă în sfârșit de acele kilograme încăpățânate de care ai tot încercat să te debarasezi de atâta timp fără succes!

Ce e posibil și pentru tine: în 90 de zile ai putea avea control total asupra alegerilor tale alimentare și asupra vieții tale. Nu e o glumă, e rezultatul procesului CLAR prin care trec toți clienții mei, peste 2600 deja, ce poate avea ca rezultat să vezi și să sumți și tu cum forma corpului tău, pielea, tonusul muscular și energia suferă o transformare cuprinzătoare și de durată. Corpul tău, longevitatea ta, familia ta… viața ta îți va mulțumi.

Ai urmat alte diete și programe de nutriție în trecut, dar te-au dezamăgit?

Te înțeleg perfect! Ți s-a promis că îți vei schimba complet stilul alimentar, însă în realitate ai avut rezultate doar pe perioada programului și, ușor ușor ai revenit la vechile obiceiuri. 

Cel mai probabil ai primit:

Când tu aveai nevoie de fapt de:

Ce s-ar întâmpla dacă ți-ai putea reforma permanent relația cu alimentele și cu corpul tău în doar 3 luni?

Oamenii creează schimbări pe termen scurt în obiceiurile lor alimentare în fiecare zi: este ceea ce este cunoscut în mod obișnuit sub numele de dietă.

Dar dieta modernă nu funcționează.

Pentru a crea rezultate care să vă schimbe viața și care să dureze, aveți nevoie de un sistem simplu care să vă schimbe credințele alimentare, relațiile și obiceiurile pentru toată viața.

O metodologie puternică, eficientă și nouă de sănătate și fitness, care se inspiră din medicina evolutivă și funcțională și psihologia alimentară

Și folosește psihologia comportamentală pentru a crea schimbări de durată în asocierea creierului tău cu alimentele, inclusiv răspunsul său la cele șapte tipuri de foame umane…

Pentru ca nicio sumă de bani din marketing sau presiuni sociale să nu te mai supună din nou la un regim nesănătos.

Acest sistem abordează cele câteva motive principale din spatele nereușitelor tale atunci când ai încercat să obții schimbările pe care corpul tău dorește atât de mult să le facă. Ești ghidat printr-un proces ușor, pas cu pas, pentru a face schimbări permanente și de durată, fără să simți vreodată foame și să ai întotdeauna un sentiment de libertate și bunăstare – și se numește:

Adevărul e că ai înțeles că stilul tău de viață actual și relația pe care o ai cu alimentația nu vine la pachet doar cu probleme de greutate, ci și:

PatiRusu_Websize-58

Am creat FLEXI FIT gândindu-mă să-ți ofer toate aceste lucruri care ți-au lipsit până acum. Vreau să-ți arăt calea prin care să-ți schimbi realmente relația cu alimentația. Sunt aici să te învăț cum să-ți îmbunătățești calitatea vieții și să te simți cu adevărat bine în corpul tău:

Pe scurt, fără restricții, limitări și autolimitări care tot ce fac e să pună și mai multă presiune pe tine și să-ți alimenteze, mai devreme sau mai târziu, obiceiurile de care vrei să scapi.

De ce secretul stă în lifestyle integrat, nu într-o altă dietă

Motivul pentru care dietele NU funcționează este că nu țin cont de stilul nostru de viață. 

Cu siguranță ai experimentat asta cel puțin o dată. Ai început o nouă dietă sau doar ți-ai propus să respecți anumite principii alimentare despre care ai tot citit. Apoi ai trecut printr-o perioadă stresantă la birou, nu ai mai reușit să faci mișcare, nu ai mai avut timp să-ți gătești. 

Sunt aici să te învăț cum să îți construiești o alimentație inteligentă, una care urmărește activitățile și experiențele și trăirile tale personale. 

Lifestyle integrat înseamnă găsirea acelui echilibru pe care l-ai căutat întotdeauna. O intersecție între nutriție echilibrată, regenerativă și schimbările comportamentele prin utilizarea unor principii  puternice, dar ușor de implementat în viața de zi cu zi.

Am construit programul Flexi FIT pornind de la nevoile reale ale corpului nostru: aer, apă, odihnă, mișcare conștientă, lumină naturală, conexiune.

 

Principiile care vor sta la baza schimbării stilului tău de viață

Mi-am dorit să aduc în România un program unic și inovativ de nutriție flexitariană și reeducare alimentară. Un program care să pornească de la individ și să aibă un impact la scară largă.

Flexi Fit este mai mult decât un program de nutriție. Este un program de lifestyle integrat ce are la bază principiile epigeneticii, știința schimbării, cum îmi place mie să o numesc. 

Abordare multidisciplinară

Mi-am dorit să pot aduce, pentru prima dată pe piața din România un program care este în același timp, un program de nutriție, cât și un program despre relația cu alimentația, psihologie alimentară, dar și sfera somnului, a mișcării intenționale, a metabolismului (autostrada creier-intestin), a meditației, a hidratării optimizate, a regenerării celulare (inclusiv skincare din interior spre exterior), a suplimentării inteligente.

Îmi doresc să pot susține în proces orice client care vine spre mine și își dorește schimbări în viața ta, alimentație, obiceiuri. Iar toate aceste lucruri sunt imposibil de atins fără o abordare multidisciplinară și integrativă.

Hrană, nu doar alimentație

Nu sunt aici să creez planuri alimentare, liste cu alimente interzise sau diete cu necesar caloric. Sunt aici pentru că vreau să te învăț cum să-ți hrănești corpul. Este singura modalitate prin care putem opri foamea emoțională.

În cadrul programului Flexi Fit vei învăța cum să îi oferi corpului tău hrana de care el are nevoie – cu nutrienții necesari astfel încât să înveți să te alimentezi și să te hidratezi fără a fi dependent pe viață de planuri nutriționale și de colaborarea cu un nutriționist care să îți spună ce, când și cum să mănânci.

Puterea comunității

Cred mult că susținerea comunității poate face diferența când vine vorba despre  schimbarea spre o alimentație corectă sau crearea unui stil de viață sănătos. Am  gândit acest program în jurul lui „împreună”.

De aceea, pe lângă zecile de materiale video și bonusuri scrise, comunitatea Flexi FIT înseamnă:

Cum i-a ajutat FLEXI FIT pe oameni să-și ofere un restart al energiei, alimentației, stilului de viață

Alina_Marinescu_-_restart.JPG
Este un program care a dat cu adevărat RESTART corpului, minții și sufletului meu!
Am slăbit, am învățat să mă iubesc și să mă aprecie mai mult și să am răbdare cu mine. M-am descoperit pe MINE... pierdusem undeva pe drum legătura cu mine și cu sufletul meu, iar acest program m-a ajutat să o regăsesc. Recomand acest program cu toată dragostea și căldura pentru că îți schimbă viața cu adevărat!
Elena M
Medic
Nicoleta_tarba_-_restart.JPG
Am ajuns ”acasă”. Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivitre.
Dacă aș descrie într-p propoziție programul, aș zice că e un itinerariu în care trevi de la agonie la extaz. Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite, să-mi depășesc limitele cu cele mai interesante protocoale și am învățat să-mi facă plăcere să mănânc și să îmi gătesc. Toate cele 3: corpul, mintea și sufletul sunt recunoscătoare pentru această experiență.
Nicoleta T
Economist
Daniela_papuc_-_restart.JPG
Un program în care am învățat ce înseamnă hrănirea, nu doar să mă satur.
Pot sa zic din tot sufletul ca mi-a adus liniste 🙂 Înveți cum sa îți asculți corpul, cum sa ajuti anumite simptome sa treaca: glezne umflate, degete umflate, dureri de nas, senzații de frig... Suprizator a fost faptul ca cea mai importantă masa e masa de seara. Și ca fructele ne dau atata energie dimineața. Am mai descoperit ca nu e normal sa ai dureri menstruale așa de mari și că poți face ceva pentru asta. Și ca acest simptom e un simptom clar al dereglarilor hormonale cauzate de stilul de viață de până acum. Sincer, eu am ales acest program pentru că simțeam că nu mai aveam chef de viață… și, uite unde sunt acum. 🙂 DA, Da! Recomand programul Flexi FIT cu tot dragul. Pentru ca as vrea ca toata lumea sa învețe lucrurile minunate pe care le-am invatat eu și să se simtă atât de minunat ca mine acum.
Daniela P
Inginer

Sunt Patricia Rusu, ghidul tău în proces

 

Sunt aici pentru tine pentru că vreau să te ghidez să faci transformări reale și sustenabile în viața ta, prin reconectarea la corpul și emoțiile tale. 

Am creat programul The Flexitarian Way pentru că am vrut să aduc în viața ta tot ceea ce ți-a lipsit până acum: un program care să se potrivească în viața de zi cu zi a unui om ocupat, care joacă multiple roluri și este expus la stres constant. 

Știu ce înseamnă să nu ai energie, vitalitate, să ți se pară imposibil să faci alegeri bune pentru corpul tău. De aceea vreau să îți arăt o altă cale, una spre energie, vitalitate și recâștigarea relației cu propriul corp.

Avem nevoie de o abordare multidisciplinară pentru că fiecare transformare (fie ea corporală, a stilului de viață sau a sănătății) trebuie să vizeze rezultate maxime și pe termen lung.

Programul The Flexitarian Way este un program de coaching de 90 de zile în timp real care te va împuternici să îți transformi permanent relația cu alimentele – ca nu doar să ajungi la greutatea dorită, dar să îți asiguri și o sănătate optimă.

The Flexitarian Way este, spre deosebire de orice altă dietă sau program nutrițional pe care l-ați experimentat în trecut. Nu se concentrează pe a vă spune să mâncați mai mult dintr-un aliment și mai puțin din altul. Nu vom include nici dietă rigidă, nu există și nu e nevoie de un plan de exerciții fizice, încă ceva pe capul tău.

În schimb, ești ghidat prin informații nutriționale revelatoare și instrumente puternice de reprogramare comportamentală care te reprogramează să tânjești instinctiv la ceea ce este bun pentru tine – și să eviți ceea ce nu este. Cu zero lupte de voință sau recidive.

La sfârșitul celor 90 de zile, nici nu te vei mai raporta la unele dintre alimentele pe care le-ai consumat în toți acești ani și care ți-au făcut rău treptat.

În fiecare săptămână, vei primi videoclipuri noi cu instrucțiuni de la specialistul The Flexitarian Way despre exact ceea ce ar trebui să fii atent. Pe lângă videoclipuri, veți primi și informații care să te sprijine în această călătorie, inclusiv ghiduri, rețete și alte resurse.

Disponibil pe computerul personal, tableta și smartphone

Încearcă timp de 14 zile fără riscuri

Nu trebuie să spuneți DA chiar acum. Trebuie doar să spui POATE. Parcurge materialele timp de 14 zile fără riscuri, din ziua achiziției.

Poți cere rambursarea oricând cu un singur clic. Obții o rambursare completă, amicală și rapidă. Fără intrebari. *

PROGRAMUL DE LIFESTYLE INTEGRAT

Unstoppable

WOMAN

*OFERTĂ disponibilă pentru primele 15 participante (cost/lună ulterior: 214 €)

FLEXI+

Program de grup LIVE - Online
179 / Lună (3 luni)
 • Materiale video care te ghidează pas cu pas pentru 90 zile, pe durata programului, pe care le vei urm în propriul tău ritm așa cum simți tu.
 • Sesiuni săptămânale de coaching LIVE Online în care împărtășim mai ales provocările pe care le-am întâmpinat și le găsim rezolvare împreună;
 • Abordare multidisciplinară, croită pe pilonii epigeneticii: este în același timp, un program de nutriție, cât și un program despre relația cu alimentația, psihologie alimentară, dar și sfera somnului, a mișcării intenționale, a metabolismului (autostrada creier-intestin), a meditației, a hidratării optimizate, a regenerării celulare (inclusiv skincare din interior spre exterior), a suplimentării inteligente.
 • Sesiuni de focus cu fiecare dintre minunatele specialiste care sunt acolo să te ajute și să te susțină;
 • Fără planuri alimentare, liste cu alimente interzise sau diete cu necesar caloric. Programul Flexitarian te învață cum să-ți hrănești corpul și este o modalitate unică prin care putem opri foamea emoțională.
 • Comunitatea The Flexitarian Way cu oameni cu scopuri similare cu ale tale
 • Suport zilnic din partea mea, a echipei mele și a comunității în cadrul grupului nostru privat;
 • Acces la tot ce oferă comunitatea premium TFW încă 60 de zile după finalizarea programului;

Flexi+ Private

100% Personalizat pentru tine, 1-la-1
330 / Lună (6 luni)
 • Ce include, dincolo de ceea ce are și programul de grup Flexitarian Way:
 • 100% personalizat - un program holistic și integrativ, croit după chipul și asemănarea ta
 • Ședințe private – întâlniri 1 la 1 pe parcursul a 6 luni
 • Acces facil și constant la mentori, mai ales la Patricia, sub ghidarea căreia vei fi
 • Plan de intervenție unic și cu baze științifice – utilizând ca instrument epigenetica
 • Plan de transformare individualizat și de 360° – cuprinzând toți pilonii vieții tale (nutriție, imunitate, somn și odihnă, obiceiuri și rutine, traiul conștient, încredere în sine, sport, sănătatea pielii, etc.)
 • Accesibilitate – programul poate fi accesat cu ușurință, de pe telefon, laptop sau tabletă
 • Integrare rapidă și naturală în ritmul și activitatea ta de zi cu zi

Pentru mai multe informații

Cele mai mari întrebări ale tale la care au răspuns în această secțiune

Vezi toate poveștile noastre de succes

Întrebări frecvente

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...