Workshop

Unstoppable

WOMAN

Află cele 4 ABORDĂRI CHEIE pe care orice femeie 30+ ar trebui să le aibă în lupta cu vârsta biologică.

Un workshop despre cum să nu te lași in bătaia timpului si a ceea ce se întâmplă în viața ta peste zi, așteptând ca și mai multe riduri, kilograme sau regrete pentru ce “n-am avut timp” să te copleșească și să pună de tot stăpânire pe tine, ci luând AZI în propriile mâini DE CE-ul, CUM-ul și CÂND-ul din fiecare zi.

11 Aprilie 2023, Ora: 18:30

Timp de 2h tu ești pe primul loc

LIVE Online

(zoom)

CADOU SURPRIZĂ

(ÎN TIMPUL WORKSHOP-ULUI)

De ce îți lansez eu această invitație?

Pentru că am fost unde te văd și te simt pe tine azi. Te-am văzut și la conferința The Woman, te-am văzut și face to face în unele workshop-uri, ne-am interesectat pe la școala copiilor, pe la evenimente, în supermarket, în cafeneaua unde mai lucrezi sau în online, la mine sau la tine pe social media. I SEE YOU!

Și le văd, deasemenea, și pe acelea pe care ți le autointitulezi neajunsuri într-un fel sau altul în mintea ta.

Nu sunt îndeajuns de…

  • Slabă

  • Frumoasă

  • Inteligentă

  • ETC.!

Nu am Timp să... / Energie să…

…mănânc sănătos

…ajung la greutatea dorită

…fac mișcare consecvent

…am grijă de mine așa cum ar trebui

…studiez mai mult din ce mi-ar plăcea

…mă răsfăț

…ies cu mine la o cafea

…merg la întâlniri, workshops, evenimente

…merg la un masaj

…petrec puținul timp liber așa cum mi-aș dori

… continuă tu.

AȘA O FI?

Poate acum așa simți. DAR, eu trecând de cealaltă parte a baricadei, a acelor femei la care te uiți și îți vine să judeci (nu sunt modestă în acest moment pentru că nu trebuie să fiu, îți explic imediat) și nu înțelegi cum de ele pot, și tu nu…

Plus, în calitate de coach și mentor a deja peste 1200 de femei care sunt acum cu mine de cealaltă parte a baricadei…

TE CHEM ȘI PE TINE aici cu noi! Aici în zona în care te simți bine tu cu tine, ai învățat cum să îți asculți corpul, cum să îl hrănești corespunzător, cum să îi anticipezi nevoile fiziologice și emoționale, cum îi oferi TIMP prin a ști cum, cînd și care elemente din slow aging să aduci în viața ta, cum să creezi contexte potrivite mental-emoțional și fizic, prin dezvoltarea ta și a punctelor tale forte. Aici, unde poți să fii THE WOMAN, THE UNSTOPPABLE woman.

Un mare actor spunea recent în cadrul unui eveniment cu multe nume feminine sonore și apreciate:

The sexiest thing in the entire world is being really smart and being thoughtful and being generous.

Eu îl completez și spun că atunci când TU înveți să GÂNDEȘTI SMART în ceea ce privește propria-ți persoană Inside-Out, printr-o abordare tripartită Minte-Trup-Suflet, începi să devii ÎNȚELEGĂTOARE și să APRECIEZI diferit ce ai nevoie să faci și modul în care ai nevoie să acționezi, mijloacele de care ai nevoie, iar asta te va transforma dinspre înăuntru înspre înafară într-o Femeie GENEROASĂ cu Prezentul său. Vei fi o Unstoppable Woman, de neoprit în trăirile sale autentice și în a fi prezentă în propria-i viață, încetinind totodată timpul și vârsta biologică.

Te invit într-un workshop GRATUIT,

despre cum să nu te lași in bătaia timpului și a ceea ce se întâmplă în viața ta peste zi, așteptând ca și mai multe riduri, kilograme sau regrete pentru ce “n-am avut timp” să te copleșească și să pună de tot stăpânire pe tine, ci luând AZI în propriile mâini DE CE-ul, CUM-ul și CÂND-ul din fiecare zi.

2 ore pentru tine, sănătatea ta fizică și emoțională.

Si tu poți fi o

Unstoppable

WOMAN

© 2022 Asociația Healthy You Transilvania | Termeni | Confidențialitate