Masterclass 5 Zile cu Patricia Rusu

Înregistrările din cele 5 zile de masterclass vor mai fi disponibile pentru o perioadă limitată de timp.

Rulează videoul

ZIUA 1: Confruntă-ți poftele fără teamă!

Începem prin a face o incursiune în știință și în psihologia mâncării și cu precădere a poftelor alimentare. Vom porni de la care sunt cele 6 tipuri de foame, cum le recunoști, cum îți modifică acestea creierul și corpul. Azi vei învăța să distingi care sunt acele obiceiuri alimentare care îți fac rău și te țin în loc de la atingerea obiectivului tău în ceea ce privește sănătatea ta și astfel vei știi unde ai de operat modificări.

Rulează videoul

ZIUA 2: Cum te controlează poftele

Abordăm taurul de coarne, adică cercul vicios prin care ajungi de la voința aparent nestingherită și devotamentul de neclintit pentru sănătatea ta la momentul în care îți spui “doar încă o îmbucătură.” Te vom învăța să vezi exact cum te manipulează falsele nevoi și vom vedea care sunt cele mai bune tehnici de a le aborda, ce vor fi de acum lovitura sub centură pentru dependența de dulciuri, chips-uri sau înghețată, dar te va ajuta, de asemenea, să le înlocuiești cu pofte sănătoase.

Rulează videoul

ZIUA 3: Mănânci conștient?

Vei fi surprins să afli că în medie, un om are mai puțin de 10% control asupra deciziilor sale alimentare într-o zi. Asta se datorează nivelului ridicat de stres existent în mod constant în viața noastră, care declașeaza reacția Luptă-sau-Fugi și ne ține în mod autopilot. Azi vom învăța cum să domolim sistemul nervos prin tehnici de alimentație conștientă ce te vor ajuta de acum încolo să preiei controlul alegerilor tale în materie de mâncare.

Rulează videoul

ZIUA 4: Recompensarea corectă

Să scapi de poftele nesăbuite, de supraalimentare, de ronțăit, de recurs la acool în exces… nu înseamnă restricționarea acestora pe vecie dar nici nu înseamnă ca de fiecare dată când ești obosit, ai o reușită, simți că meriți – recurgi la acestea pentru a te recompensa. Există un mod mult mai inteligent, și care funționează și e sănătos, de a te recompensa și aceasta e ziua în care vom învăța exact cum.

Rulează videoul

ZIUA 5: Cum absorbi și cum aplici

Aceasta e ziua cea mare, care va modifica relația ta cu mâncarea de acum încolo. Ziua în care înveți cum să utilizezi informațiile prețioase acumulate în aceste zile, cum sa le transpui într-o realitate zilnică. Înveți cele 5 tehnici incredibil de logice și ușor de aplicat ce te vor ajuta să faci alegeri mult mai sănătoase în mod constant. Vei afla PROCESUL EXACT folosit de Patricia și clienții ei pentru a pune stop mâncatului pe fond emoțional, de stres sau în contextul unor situații sociale punctuale, dobândind astfel acea lejeritate și bucurie de a mânca fără ca mâncare să mai fie o corvoadă costisitoare.

Dacă ești în căutarea unei schimbări pozitive în sănătatea ta – dar te-ai săturat de diete și programe de slăbire – atunci aceasta poate fi cea mai importantă invitație a anului…

Pentru că pe 31 Martie 2022, ai șansa să te alături altor sute de oameni din întreaga lume într-o călătorie online care are potențialul de a-ți schimba viața și în mod garantat de a transforma permanent felul în care te simți și arăți.

Această călătorie vine sub forma programului The Flexitarian Way.

În doar 90 de zile, vei dobândi în sfârșit puterea să:

  • te eliberezi de obiceiurile alimentare nesănătoase și de poftele care îți intoxică corpul și te lasă fără formă, epuizat și bolnav…

  • atingi și să menții greutatea ideală, chiar dacă te-ai luptat cu greutatea îndelung și nimic altceva nu pare să funcționeze…

  • ameliorezi durerile, simptomele și afecțiunile cauzate de ani de hrană nesănătoasă și alegeri de stil de viață…

  • și chiar să crești durata de viață și să inversezi îmbătrânirea prematură, astfel încât să arăți și să te simți mai tânăr decât oricând

Ai urmat alte diete și programe de nutriție în trecut și te-au dezamăgit?

De această provocare ai nevoie – The Flexitarian Way.

De fapt, îți va oferi cea mai profundă și de durată descoperire în sănătate din viața ta, dintr-un motiv simplu:

Întreaga ta relație cu mâncarea va fi transformată pentru totdeauna.

Dacă ești ca majoritatea oamenilor, s-ar putea să te lupți cu pofta de dulce, de „prostii,” de junk food si dai iama la frigider noaptea târziu.

Planul de dietă mediu vă spune să rezistați acestor tentații și să faceți un efort pentru a alege alimente sănătoase.

Este o rețetă pentru dezastru și dezamăgire, pentru că nimeni nu își poate lupta cu voința și continuă să câștige pe termen lung.

În schimb, The Flexitarian Way bazează pe medicina evolutivă, psihologia comportamentală și antropologia nutrițională pentru a vă reprograma mai întâi să vă eliberați obiceiurile alimentare nesănătoase și poftele –

Și apoi înlocuiți-le cu altele hrănitoare care vă atrag către hrana potrivită pentru corpul uman. Fără efort și fără luptă.

Aceasta este cheia unei vieți cu sănătate și greutate optime. Și este, de asemenea, unul dintre multele adevăruri despre care ți se spune rar prin abordarea convențională a sănătății și nutriției: care adesea te hrănește cu mituri, cum ar fi…

Ce s-ar întâmpla dacă ți-ai putea reforma permanent relația cu alimentele și cu corpul tău în doar 90 de zile?

Oamenii creează schimbări pe termen scurt în obiceiurile lor alimentare în fiecare zi: este ceea ce este cunoscut în mod obișnuit sub numele de dietă.

Dar dieta modernă nu funcționează.

Pentru a crea rezultate care să vă schimbe viața și care să dureze, aveți nevoie de un sistem simplu care să vă schimbe credințele alimentare, relațiile și obiceiurile pentru BINE.

O metodologie puternică, eficientă și nouă de sănătate și fitness, care se inspiră din medicina evolutivă și funcțională și antropologia nutrițională…

Și folosește psihologia comportamentală pentru a crea schimbări de durată în asocierea creierului tău cu alimentele, inclusiv răspunsul său la cele șase foame umane…

Pentru ca nicio sumă de dolari din publicitate sau presiuni sociale să nu te mai pună din nou la un regim nesănătos.

Acest sistem abordează cele cinci motive principale din spatele pentru care nu ai reușit întotdeauna să obții schimbările pe care corpul tău dorește atât de mult să le facă. Vă ghidează printr-un proces ușor, pas cu pas, pentru a face schimbări permanente și de durată, fără să vă simțiți vreodată foame și să aveți întotdeauna un sentiment de libertate din belșug – și se numește:

The Flexitarian Way: 90 de zile pentru tine, pentru sănătatea și înfățișarea ta

1. Principiile pentru o sănătate durabilă

The Flexitarian Way este o metodologie de sănătate influențată de paleo, care se bazează în mare parte din istoria evoluției și comunitățile moderne de vânători-culegători. Un principiu cheie al The Flexitarian Way este că „fiecare ființă vie are o dietă” și că gradul în care o specie poate rămâne în dieta sa este o măsură a sănătății și longevității sale. Se știe că aceste principii există de cel puțin 5 – 6 milioane de ani.

2. Psihologie comportamentală puternică

Creatorul The Flexitarian Way, Patricia Rusu, este un exemplu viu în acest sens, specializată pe nutriție regenerativă: înțelege comportamentul și cum să creeze o schimbare de durată în tine, dinăutru înspre înafară. Structura programului The Flexitarian Way se bazează pe tehnici puternice de psihologie comportamentală care vă ajută să implementați schimbările dorite, rapid și ușor.

3. Microînvățare chiar și pentru cele mai aglomerate zile

Modul tradițional de a lua cursuri este: investești într-un curs și îl studiezi singur în timpul tău timp de aproximativ 8 – 10 ore. Este un proces lipsit de responsabilitate și entuziasm. Programul The Flexitarian Way se desfășoară pe platforma de microînvățare www.patriciarusu.ro, care vă permite să experimentați programul împreună cu sute de alți oameni, sub îndrumarea în timp real din partea echipei Patricia Rusu. Nu mai pierdeți timp să vă prin cursuri de câte 10 ore. Pune deoparte 10 minute pe zi timp de 90 de zile.

4. Fără foame și fără exerciții fizice

Programul The Flexitarian Way este conceput cu atenție, astfel încât să NU vă fie foame și să nu aveți obligația de a face mișcare. Acest program se referă la echilibrul nutrițional și la obținerea dietei potrivite, a nivelurilor de energie și a somnului, astfel încât, atunci când ești pregătit, să te bucuri cu adevărat de tipul de mișcare care îți face plăcere. Nu-ți va mai fi team, așa cum ți se întâmpla înainte.

5. Proiectat pentru rezultate în 90 de zile

În cea mai mare parte, oamenii știu deja (sau cred că știu) ce ar trebui să mănânce și ce ar trebui să evite pentru a-și atinge obiectivele de sănătate. Problema este că deseori nu reușesc să rămână cu ei. Ei fac excepții și aceste excepții devin încet regulă. Structura bine rafinată de 90 de zile a programului The Flexitarian Way, pe de altă parte, rupe condiționarea celor mai mulți oameni suficient de mult pentru a oferi o schimbare de durată.

6. Coaching de grup și pe echipe

Mâncarea și sănătatea sunt sporturi de echipă; oamenii gravitează spre media oamenilor din jurul lor. Pentru majoritatea, aceasta nu este o veste bună. Programul The Flexitarian Way te plasează într-un grup de oameni care pot lucra împreună și se pot sprijini reciproc în direcția acelorași obiective, la fiecare pas. Acest cadru puternic îi ajută pe studenții noștri să obțină cele mai bune rezultate posibile.

7. Abordăm cele 6 nevoi reale ale corpului, aplicat

Majoritatea oamenilor mănâncă fie mult mai mult, fie mult mai puțin decât au nevoie și adesea le fac pe amândouă. Ei mănâncă prea mult din ceea ce ar trebui și nu suficient din ceea ce trebuie. În programul The Flexitarian Way, veți lucra cu cele 6 tipuri de foame cu care se confruntă specia umană, pentru a vă ajuta să interpretați ceea ce corpul vostru încearcă să vă spună și să îi oferiți ceea ce are cu adevărat nevoie.

8. Programul The Flexitarian Way nu necesită alimente speciale

Alimentele organice mai sănătoase pot costa uneori ceva mai mult, dar nu există shake-uri speciale, suplimente sau orice altceva de cumpărat. Suntem în mod fundamental împotriva programelor de dietă care sunt concepute pentru a vă face să plătiți în plus pentru „mâncăruri speciale” sau „shake-uri energetice” pentru a finaliza călătoria. În schimb, în fiecare săptămână, câștigi o nouă conștientizare în relația ta cu mâncarea. Programul The Flexitarian Way crează o schimbare fundamentală în propriul tău corp la o rată remarcabilă și nu mai ești niciodată obligat să cumperi nimic de la noi. 

Alătură-te programului

Acces digital

2.799 RON

2.100 RON

sau
Plată în rate prin
Tranzacții securizate prin

Ce vei învăța

1. Cum să îți amplifici energia, dar și cum sa o eficientizezi:

Descoperiți schimbări ușoare ale dietei și ale stilului de viață care înlocuiesc letargia cu energie și vitalitate nemărginite, astfel încât să puteți face mai mult și să trăiți viața în condițiile dvs.

2. Cum să îți îmbunătățești în mod real sănătatea și bunăstarea, pas cu pas:

Aflați cum să folosiți alimente sănătoase ca instrument pentru sănătate, vindecare, fitness, mobilitate și chiar atenuarea simptomelor bolii și bolii.

3. Cum să îți întărești imunitatea:

Optimizați-vă sistemul imunitar și reduceți drastic frecvența de îmbolnăvire – totul prin alimente ușor de găsit și complet naturale.

4. Cum să ai un somn profund și odihnitor:

Comandă-ți corpului să cadă într-un somn fericitor de adânc și odihnitor în fiecare noapte – chiar dacă te confrunți cu insomnie sau alte tulburări de somn.

5. Cum să îți modifici și să-ți îmbunătățești obiceiurile alimentare:

Reprogramează-ți obiceiurile alimentare și poftele – așa că, în loc să iei mâna la gustări dăunătoare, graviți în mod natural către alimente care te vindecă, te energizează și te hrănesc.

6. Cum să ajungi la greutatea ideală:

Folosiți o soluție naturală și durabilă pentru a pierde acele kilograme în exces încăpățânate sau câștigați greutatea de care aveți nevoie pentru a vă atinge forma ideală a corpului.

7. Cum să lucrezi la regenerarea celulară a la long:

Întoarceți ceasul la îmbătrânirea prematură, optimizați-vă metabolismul, postura, flexibilitatea, timpul de recuperare a exercițiilor fizice și alți markeri ai unui corp tânăr.

8. Cum să îți prelungești durata de viață:

Adaugă ani sau chiar decenii vieții tale prin principii dovedite de nutriție și stil de viață care promovează longevitate și vitalitate extraordinare.