Programul

The

Flexitarian Way

      Experimentează o îmbunătățire garantată a sănătății și o optimizare a greutății în decurs de 90 de zile, fără diete, exerciții fizice sau schimbare masivă a stilului de viață, pur și simplu schimbându-ți relația cu alimentația

PROGRAM

TRANSFORMATOR

90 zile

spre sănătate

Dacă ești în căutarea unei schimbări pozitive în sănătatea ta – dar te-ai săturat de diete și programe de slăbire – atunci aceasta poate fi cea mai importantă invitație a anului…

Pentru că acum ai șansa să te alături altor sute de oameni din întreaga lume într-o călătorie online care are potențialul de a-ți schimba viața și în mod garantat de a transforma permanent felul în care te simți și arăți.

Această călătorie vine sub forma programului The Flexitarian Way.

În doar 90 de zile, vei dobândi în sfârșit puterea să:

  • te eliberezi de obiceiurile alimentare nesănătoase și de poftele care îți intoxică corpul și te lasă fără formă, epuizat și bolnav…

  • atingi și să menții greutatea ideală, chiar dacă te-ai luptat cu greutatea îndelung și nimic altceva nu pare să funcționeze…

  • ameliorezi durerile, simptomele și afecțiunile cauzate de ani de hrană nesănătoasă și alegeri de stil de viață…

  • și chiar să crești durata de viață și să inversezi îmbătrânirea prematură, astfel încât să arăți și să te simți mai tânăr decât oricând

Ai urmat alte diete și programe de nutriție în trecut și te-au dezamăgit?

De această provocare ai nevoie – The Flexitarian Way.

De fapt, îți va oferi cea mai profundă și de durată descoperire în sănătate din viața ta, dintr-un motiv simplu:

Întreaga ta relație cu mâncarea va fi transformată pentru totdeauna.

Dacă ești ca majoritatea oamenilor, s-ar putea să te lupți cu pofta de dulce, de „prostii,” de junk food si dai iama la frigider noaptea târziu.

Planul de dietă mediu vă spune să rezistați acestor tentații și să faceți un efort pentru a alege alimente sănătoase.

Este o rețetă pentru dezastru și dezamăgire, pentru că nimeni nu își poate lupta cu voința și continuă să câștige pe termen lung.

În schimb, The Flexitarian Way bazează pe medicina evolutivă, psihologia comportamentală și antropologia nutrițională pentru a vă reprograma mai întâi să vă eliberați obiceiurile alimentare nesănătoase și poftele –

Și apoi înlocuiți-le cu altele hrănitoare care vă atrag către hrana potrivită pentru corpul uman. Fără efort și fără luptă.

Aceasta este cheia unei vieți cu sănătate și greutate optime. Și este, de asemenea, unul dintre multele adevăruri despre care ți se spune rar prin abordarea convențională a sănătății și nutriției: care adesea te hrănește cu mituri, cum ar fi…

300+

STUDENȚI ÎNSCRIȘI

PLAN GHIDAT

care îți asigură și suportul în implementarea lui cu succes

FEEDBACK

CONSTANT ȘI SUPORT CONTINUU

Ce s-ar întâmpla dacă ți-ai putea reforma permanent relația cu alimentele și cu corpul tău în doar 3 luni?

Oamenii creează schimbări pe termen scurt în obiceiurile lor alimentare în fiecare zi: este ceea ce este cunoscut în mod obișnuit sub numele de dietă.

Dar dieta modernă nu funcționează.

Pentru a crea rezultate care să vă schimbe viața și care să dureze, aveți nevoie de un sistem simplu care să vă schimbe credințele alimentare, relațiile și obiceiurile pentru toată viața.

O metodologie puternică, eficientă și nouă de sănătate și fitness, care se inspiră din medicina evolutivă și funcțională și psihologia alimentară

Și folosește psihologia comportamentală pentru a crea schimbări de durată în asocierea creierului tău cu alimentele, inclusiv răspunsul său la cele șapte tipuri de foame umane…

Pentru ca nicio sumă de bani din marketing sau presiuni sociale să nu te mai supună din nou la un regim nesănătos.

Acest sistem abordează cele câteva motive principale din spatele nereușitelor tale atunci când ai încercat să obții schimbările pe care corpul tău dorește atât de mult să le facă. Ești ghidat printr-un proces ușor, pas cu pas, pentru a face schimbări permanente și de durată, fără să simți vreodată foame și să ai întotdeauna un sentiment de libertate și bunăstare – și se numește:

The Flexitarian Way: 3 luni pentru tine, pentru sănătatea și înfățișarea ta

1. Principiile pentru o sănătate durabilă

The Flexitarian Way este o metodologie de sănătate influențată de paleo, care se bazează în mare parte din istoria evoluției și comunitățile moderne de vânători-culegători, dar merge mult mai adânc în psihologia omului modern. Un principiu cheie al The Flexitarian Way este că fiecare ființă vie are o dietă și că gradul în care o specie poate rămâne în dieta sa este o măsură a sănătății și longevității sale. Se știe că aceste principii există de cel puțin 5 – 6 milioane de ani.

2. Psihologie comportamentală puternică

Creatorul The Flexitarian Way, Patricia Rusu, este un exemplu viu în acest sens, specializată pe nutriție regenerativă: înțelege comportamentul și cum să creeze o schimbare de durată în tine, dinăutru înspre înafară. Structura programului The Flexitarian Way se bazează pe tehnici puternice de psihologie comportamentală care vă ajută să implementați schimbările dorite, rapid și ușor.

3. Microînvățare chiar și pentru cele mai aglomerate zile

Modul tradițional de a lua cursuri este: investești într-un curs și îl studiezi singur în timpul tău timp de aproximativ 8 – 10 ore. Este un proces lipsit de responsabilitate și entuziasm. Programul The Flexitarian Way se desfășoară pe platforma de microînvățare www.patriciarusu.ro, care vă permite să experimentați programul împreună cu sute de alți oameni, sub îndrumarea în timp real din partea echipei Patricia Rusu. Nu mai pierdeți timp să vă prin cursuri de câte 10 ore. Pune deoparte 10 minute pe zi timp de 90 de zile.

4. Fără foame și fără exerciții fizice

Programul The Flexitarian Way este conceput cu atenție, astfel încât să NU vă fie foame și să nu aveți obligația de a face mișcare. Acest program se referă la echilibrul nutrițional și la obținerea dietei potrivite, a nivelurilor de energie și a somnului, astfel încât, atunci când ești pregătit, să te bucuri cu adevărat de tipul de mișcare care îți face plăcere. Nu-ți va mai fi team, așa cum ți se întâmpla înainte.

5. Proiectat pentru rezultate în 90 de zile

În cea mai mare parte, oamenii știu deja (sau cred că știu) ce ar trebui să mănânce și ce ar trebui să evite pentru a-și atinge obiectivele de sănătate. Problema este că deseori nu reușesc să rămână cu ei. Ei fac excepții și aceste excepții devin încet regulă. Structura bine rafinată de 90 de zile a programului The Flexitarian Way, pe de altă parte, rupe condiționarea celor mai mulți oameni suficient de mult pentru a oferi o schimbare de durată.

6. Coaching de grup și pe echipe

Mâncarea și sănătatea sunt sporturi de echipă; oamenii gravitează spre media oamenilor din jurul lor. Pentru majoritatea, aceasta nu este o veste bună. Programul The Flexitarian Way te plasează într-un grup de oameni care pot lucra împreună și se pot sprijini reciproc în direcția acelorași obiective, la fiecare pas. Acest cadru puternic îi ajută pe studenții noștri să obțină cele mai bune rezultate posibile.

7. Abordăm cele 6 nevoi reale ale corpului, aplicat

Majoritatea oamenilor mănâncă fie mult mai mult, fie mult mai puțin decât au nevoie și adesea le fac pe amândouă. Ei mănâncă prea mult din ceea ce ar trebui și nu suficient din ceea ce trebuie. În programul The Flexitarian Way, veți lucra cu cele 6 tipuri de foame cu care se confruntă specia umană, pentru a vă ajuta să interpretați ceea ce corpul vostru încearcă să vă spună și să îi oferiți ceea ce are cu adevărat nevoie.

8. Programul The Flexitarian Way nu necesită alimente speciale

Alimentele organice mai sănătoase pot costa uneori ceva mai mult, dar nu există shake-uri speciale, suplimente sau orice altceva de cumpărat. Suntem în mod fundamental împotriva programelor de dietă care sunt concepute pentru a vă face să plătiți în plus pentru „mâncăruri speciale” sau „shake-uri energetice” pentru a finaliza călătoria. În schimb, în fiecare săptămână, câștigi o nouă conștientizare în relația ta cu mâncarea. Programul The Flexitarian Way crează o schimbare fundamentală în propriul tău corp la o rată remarcabilă și nu mai ești niciodată obligat să cumperi nimic de la noi. 

Faceți cunoștință cu fondatorul programului

Patricia Rusu - coach în nutriție regenerativă &wellness holistic

În Programul The Flexitarian Way, Patricia Rusu a adunat și distilat cunoștințele și rezultatele a peste 10 ani de experință alături de sute de clienți, în calitate de coach în nutriție regenerativă și integrativă. 

Programul The Flexitarian Way condensează resursele a peste un deceniu de activitate în care Patricia Rusu a combinat într-un tot unitar coaching-ul, nutriția regenerativă, terapiile holistice, psihologia și antropologia alimentară, pentru a fi ghid în călătoriile transformatoare și împuternicitoare a peste o mie de oameni care au căutat soluții pentru probleme de greutate,

oboseală cronică, burnout, dezechilibre alimentare sau hormonale, boli digestive, de piele sau autoimune și nu numai.

Însă Programul The Flexitarian Way este în același timp oglinda Patriciei ca om, antreprenor, femeie și mamă, a propriului parcurs de la angajat de top într-o companie multinațională, cu un stil de viață alert și pe pilot automat, la a-și fi găsit chemarea în a ajuta oamenii să învețe cum să găsească noi niveluri de a se hrăni, de a slăbi, de a se însănătoși și de a trăi, după diagnosticul de boală autoimună primit de soțul ei acum mai bine de 10 ani. 

Programe de grup sau private fără diete, fără restricții alimentare, fără exerciții fizice.

În cadrul Programului The Flexitarian Way, Patricia Rusu se reîntoarce la principiile de bază ale funcționării și alimentației tale ca om, propunându-și ca prin educație și un mindset corect să te ajute să îți atingi obiectivele indiferent în care registru al vieții tale se încadreaza acestea – nutriție, slăbit sănătos, dezvoltarea unor obiceiuri alimentare care să te susțină, crearea unui stil de viață echilibrat, preluarea controlului asupra propriei sănătăți și vieți.

Nutritionist Patricia Rusu v3_2

Viziunea Patriciei Rusu transpusă prin Programul The Flexitarian Way

După cum se vede pe

Patricia, la filmarile pentru emisiunea sa cu tematică de lifestyle & gătit sănătos

Patricia, speaker la un eveniment dedicat femeilor antreprenor, vorbind despre itinerariul ei înspre sănătate

Patricia, la lansarea primei televiziuni medicale din România, din poziția de producător tv 

Cum i-a ajutat Patricia pe oameni să-și ofere un restart al energiei, alimentației, stilului de viață

Alina_Marinescu_-_restart.JPG
Este un program care a dat cu adevarat "Restart" corpului, mintii si sufletului meu.
Am slabit, am invatat sa ma iubesc si sa ma apreciez mai mult si sa am rabdare cu mine. M- am descoperit pe MINE.....pierdusem undeva pe drum legatura cu mine si cu sufletul meu, iar acest program m-a ajutat sa o regasesc. Recomand acest program cu toata dragostea si caldura pentru ca iti schimba viata cu adevarat. Iar pe tine, Patricia, te urmaresc cu drag si interes de mult timp si mi-ai dat incredere ca si eu pot sa reusesc ce-mi propun.
Elena M.
Medic
Daniela_papuc_-_restart.JPG
Un program în care am învățat de fapt ce înseamnă hrănirea, nu doar să mă satur.
Pot sa zic din tot sufletul ca mi-a adua liniste 🙂 Multa, multa liniste. Mai am de lucrat, dar acum acest "lucrat" pare mult mai ușor. Pentru ca am înțeles de fapt cum funcționează corpul meu și ce se întâmplă atunci cand fac alegerile pe care le fac. M-am schimbat - corpul mi s-a schimbat, mentalitatea, eu. Înveți cum sa îți asculți corpul, cum sa ajuti anumite simptome sa treaca: glezne umflate, degete umflate, dureri de nas, senzații de frig... Suprizator a fost faptul ca cea mai importantă masa e masa de seara. Și ca fructele ne dau atata energie dimineața. Am mai descoperit ca nu e normal sa ai dureri menstruale așa de mari și că poți face ceva pentru asta. Și ca acest simptom e un simptom clar al dereglarilor hormonale cauzate de stilul de viață de până acum. Am învățat ca mancarea e super delicioasa atunci cand iti e cu adevarat foame. Sincer, eu am ales acest program pentru că simțeam că nu mai aveam chef de viață… și, uite unde sunt acum. 🙂 DA, Da! Recomand programul Restart cu tot dragul. Pentru ca as vrea ca toata lumea sa învețe lucrurile minunate pe care le-am invatat eu și să se simtă atât de minunat ca mine acum. ❤️❤️❤️
Daniela P.
Inginer
laura_Rodila_-_restart.JPG
Un restart atat pt corp cat si pt minte
Pentru mine acest program a fost si este intr-adevar un restart atat pt corp cat si pt minte. Am invatat si explorat lucruri noi si am depasit convingeri. In primul rand mi-a adus un plus de sanatate si o ameliorare vizibila a bolii mele (psoriazis vulgar palmar). In al doilea rand mi-a adus o noua viata: o viata in care ma vad si ma simt frumoasa, nu doar eu ci si cei din jurul meu. Drept urmare increderea in mine si aprecierea propriei persoane a crescut considerabil. Si nu in ultimul rand mi-a adus un minus de 9 kg. M-am schimbat per total, în toate cele 3 zone, corp, minte si suflet. La nivel mental, recunosc, mai am de remodelat, insa daca am reusit sa introduc alimente pe care efectiv nu credeam ca imi vor placea vreodata, pot orice. Recomand programul Restart din toata inima. Pentru schimbarile frumoase care vin o data cu parcurgerea acestui program. Si ce e cel mai frumos ca schimbarile mele se reflecta si in persoanele din jurul meu.
Laura R.
Director Marketing
Nicoleta_tarba_-_restart.JPG
Am ajuns "acasă". Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite
Dacă aș descrie într-o propoziție programul Restart, aș zice că e un itinerariu în care treci de la agonie la extaz. 😁🤩 Am ajuns "acasă". Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite, am învățat să-mi depășesc limitele cu cele mai interesante protocoale, și am învățat să-mi facă plăcere să mănânc și să îmi găsesc. Toate cele 3 corpul, mintea și sufletul sunt recunoscătoare pt aceasta experienta!!❤
Nicoleta T.
Economist

Ce vei învăța

1. Cum să îți amplifici energia, dar și cum sa o eficientizezi:

Descoperiți schimbări ușoare ale dietei și ale stilului de viață care înlocuiesc letargia cu energie și vitalitate nemărginite, astfel încât să puteți face mai mult și să trăiți viața în condițiile dvs.

2. Cum să îți îmbunătățești în mod real sănătatea și bunăstarea, pas cu pas:

Aflați cum să folosiți alimente sănătoase ca instrument pentru sănătate, vindecare, fitness, mobilitate și chiar atenuarea simptomelor bolii și bolii.

3. Cum să îți întărești imunitatea:

Optimizați-vă sistemul imunitar și reduceți drastic frecvența de îmbolnăvire – totul prin alimente ușor de găsit și complet naturale.

4. Cum să ai un somn profund și odihnitor:

Comandă-ți corpului să cadă într-un somn fericitor de adânc și odihnitor în fiecare noapte – chiar dacă te confrunți cu insomnie sau alte tulburări de somn.

5. Cum să îți modifici și să-ți îmbunătățești obiceiurile alimentare:

Reprogramează-ți obiceiurile alimentare și poftele – așa că, în loc să iei mâna la gustări dăunătoare, graviți în mod natural către alimente care te vindecă, te energizează și te hrănesc.

6. Cum să ajungi la greutatea ideală:

Folosiți o soluție naturală și durabilă pentru a pierde acele kilograme în exces încăpățânate sau câștigați greutatea de care aveți nevoie pentru a vă atinge forma ideală a corpului.

7. Cum să lucrezi la regenerarea celulară a la long:

Întoarceți ceasul la îmbătrânirea prematură, optimizați-vă metabolismul, postura, flexibilitatea, timpul de recuperare a exercițiilor fizice și alți markeri ai unui corp tânăr.

8. Cum să îți prelungești durata de viață:

Adaugă ani sau chiar decenii vieții tale prin principii dovedite de nutriție și stil de viață care promovează longevitate și vitalitate extraordinare.

Programul The Flexitarian Way este un program de coaching de 90 de zile în timp real care te va împuternici să îți transformi permanent relația cu alimentele – ca nu doar să ajungi la greutatea dorită, dar să îți asiguri și o sănătate optimă.

The Flexitarian Way este, spre deosebire de orice altă dietă sau program nutrițional pe care l-ați experimentat în trecut. Nu se concentrează pe a vă spune să mâncați mai mult dintr-un aliment și mai puțin din altul. Nu vom include nici dietă rigidă, nu există și nu e nevoie de un plan de exerciții fizice, încă ceva pe capul tău.

În schimb, ești ghidat prin informații nutriționale revelatoare și instrumente puternice de reprogramare comportamentală care te reprogramează să tânjești instinctiv la ceea ce este bun pentru tine – și să eviți ceea ce nu este. Cu zero lupte de voință sau recidive.

La sfârșitul celor 90 de zile, nici nu te vei mai raporta la unele dintre alimentele pe care le-ai consumat în toți acești ani și care ți-au făcut rău treptat.

În fiecare săptămână, vei primi videoclipuri noi cu instrucțiuni de la specialistul The Flexitarian Way despre exact ceea ce ar trebui să fii atent. Pe lângă videoclipuri, veți primi și informații care să te sprijine în această călătorie, inclusiv ghiduri, rețete și alte resurse.

Disponibil pe computerul personal, tableta și smartphone

Bonus inclus atunci când vă înscrieți astăzi

Bonus gratuit

12 Apeluri Live Cu Patricia Și Echipa Ei

Concentrându-ne pe programa de 12 săptămâni, vei avea șsansa să participi și la o serie de întâlniri live bonus cu Patricia însăși. Acestea te vor ajuta să aprofundezi o varietate de subiecte care nu sunt elaborate în programul principal – inclusiv Sfaturi de călătorie, Lactate, Stres, Alcool, Post și multe altele, te vom lăsa să descoperi singur restul.

Ce spun clienții Patriciei

„Mă simt cu cel puțin 10 de ani mai tânără, deoarece am mult mai multă energie”

Am slăbit, am invatat sa ma iubesc si sa ma apreciez mai mult si sa am rabdare cu mine. M- am descoperit pe MINE…..pierdusem undeva pe drum legatura cu mine si cu sufletul meu, iar acest program m-a ajutat sa o regasesc. Recomand acest program cu toata dragostea si caldura pentru ca iti schimba viata cu adevarat. Iar pe tine, Patricia, te urmaresc cu drag si interes de mult timp si mi-ai dat incredere ca si eu pot sa reusesc ce-mi propun.

Elena M.

Medic

Alătură-te programului

Încearcă timp de 14 zile fără riscuri

Nu trebuie să spuneți DA chiar acum. Trebuie doar să spui POATE. Parcurge materialele timp de 14 zile fără riscuri, din ziua achiziției.

Poți cere rambursarea oricând cu un singur clic. Obții o rambursare completă, amicală și rapidă. Fără intrebari. *

Alătură-te și tu programului chiar acum

Ce obții:

Alătură-te programului

Acces digital

3000 RON

sau
Plată în rate prin
Tranzacții securizate prin

Pentru mai multe informații

Cele mai mari întrebări ale tale la care au răspuns în această secțiune

Vezi toate poveștile noastre de succes

Despre îmbunătățirea sănătății generale

„Mă simt cu cel puțin 20 de ani mai tânăr, deoarece am mult mai multă energie”

Am slabit, am invatat sa ma iubesc si sa ma apreciez mai mult si sa am rabdare cu mine. M- am descoperit pe MINE…..pierdusem undeva pe drum legatura cu mine si cu sufletul meu, iar acest program m-a ajutat sa o regasesc. Recomand acest program cu toata dragostea si caldura pentru ca iti schimba viata cu adevarat. Iar pe tine, Patricia, te urmaresc cu drag si interes de mult timp si mi-ai dat incredere ca si eu pot sa reusesc ce-mi propun.

Elena M.

Medic

Întrebări frecvente

Alătură-te programului

Acces digital

3000 RON

sau
Plată în rate prin
Tranzacții securizate prin

Dorești să afli mai multe despre acest program?

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...