PROGRAMUL DE LIFESTYLE INTEGRAT

THE FLEXITARIAN WAY

THE FLEXITARIAN WAY

      Experimentează o îmbunătățire garantată a sănătății și o optimizare a greutății în decurs de 90 de zile, fără diete, exerciții fizice sau schimbare masivă a stilului de viață, pur și simplu schimbându-ți relația cu alimentația și împuternicindu-te. Meriți să fii mai bine în corpul tău și în viața ta!

PROGRAM

TRANSFORMATOR

90 zile

spre sănătate

5 SPECIALIȘTI

abordare multidisciplinară

Ți-ai dorit întotdeauna să îți schimbi stilul de viață, însă mereu ți s-a părut prea complicat să faci asta?

Așa că ai renunțat, din nou și din nou. Ți-ai spus că nu ai motivație suficientă. Pentru că, de fiecare dată când îți propuneai să ai un stil de viață mai sănătos, nu făceai decât să revii la vechi obiceiuri. 

Ți-ai dorit o schimbare reală și tot ce ai acumulat au fost frustrări. Apoi ai început să te îndoiești de tine… 

Cum ar fi dacă ți-aș spune că poți obține lucrurile acestea într-un mod diferit?

Există o altă cale. Una care nu are la bază diete, înfometare, cure de slăbire, numărat de calorii și cântăritul fiecărui aliment.  Există o cale prin care să-ți schimbi viața în mod real, printr-un sistem simplu, ușor de implementat: calea flexitarianismului.

300+

STUDENȚI ÎNSCRIȘI

PLAN GHIDAT

care îți asigură și suportul în implementarea lui cu succes

FEEDBACK

CONSTANT ȘI SUPORT CONTINUU

Ce s-ar întâmpla dacă ți-ai putea reforma permanent relația cu alimentele și cu corpul tău în doar 3 luni?

Oamenii creează schimbări pe termen scurt în obiceiurile lor alimentare în fiecare zi: este ceea ce este cunoscut în mod obișnuit sub numele de dietă.

Dar dieta modernă nu funcționează.

Pentru a crea rezultate care să vă schimbe viața și care să dureze, aveți nevoie de un sistem simplu care să vă schimbe credințele alimentare, relațiile și obiceiurile pentru toată viața.

O metodologie puternică, eficientă și nouă de sănătate și fitness, care se inspiră din medicina evolutivă și funcțională și psihologia alimentară

Și folosește psihologia comportamentală pentru a crea schimbări de durată în asocierea creierului tău cu alimentele, inclusiv răspunsul său la cele șapte tipuri de foame umane…

Pentru ca nicio sumă de bani din marketing sau presiuni sociale să nu te mai supună din nou la un regim nesănătos.

Acest sistem abordează cele câteva motive principale din spatele nereușitelor tale atunci când ai încercat să obții schimbările pe care corpul tău dorește atât de mult să le facă. Ești ghidat printr-un proces ușor, pas cu pas, pentru a face schimbări permanente și de durată, fără să simți vreodată foame și să ai întotdeauna un sentiment de libertate și bunăstare – și se numește:

Ai urmat alte diete și programe de nutriție în trecut, dar te-au dezamăgit?

Te înțeleg perfect! Ți s-a promis că îți vei schimba complet stilul alimentar, însă în realitate ai avut rezultate doar pe perioada programului și, ușor ușor ai revenit la vechile obiceiuri. 

Cel mai probabil ai primit:

Când tu aveai nevoie de fapt de:

Adevărul e că ai înțeles că stilul tău de viață actual și relația pe care o ai cu alimentația nu vine la pachet doar cu probleme de greutate, ci și:

PatriciaRusu_websize-19

Am creat The Flexitarian Way gândindu-mă să-ți ofer toate aceste lucruri care ți-au lipsit până acum. Vreau să-ți arăt calea prin care să-ți schimbi realmente relația cu alimentația. Sunt aici să te învăț cum să-ți îmbunătățești calitatea vieții și să te simți cu adevărat bine în corpul tău:

Pe scurt, fără restricții, limitări și autolimitări care tot ce fac e să pună și mai multă presiune pe tine și să-ți alimenteze, mai devreme sau mai târziu, obiceiurile de care vrei să scapi.

De ce secretul stă în lifestyle integrat, nu într-o altă dietă

Motivul pentru care dietele NU funcționează este că nu țin cont de stilul nostru de viață. 

Cu siguranță ai experimentat asta cel puțin o dată. Ai început o nouă dietă sau doar ți-ai propus să respecți anumite principii alimentare despre care ai tot citit. Apoi ai trecut printr-o perioadă stresantă la birou, nu ai mai reușit să faci mișcare, nu ai mai avut timp să-ți gătești. 

Sunt aici să te învăț cum să îți construiești o alimentație inteligentă, una care urmărește activitățile și experiențele și trăirile tale personale. 

Lifestyle integrat înseamnă găsirea acelui echilibru pe care l-ai căutat întotdeauna. O intersecție între nutriție echilibrată, regenerativă și schimbările comportamentele prin utilizarea unor principii  puternice, dar ușor de implementat în viața de zi cu zi.

Am construit programul The Flexitarian Way pornind de la nevoile reale ale corpului nostru: aer, apă, odihnă, mișcare conștientă, lumină naturală, conexiune.

Te voi ghida spre schimbarea pe care ți-o dorești în viață alături de 4 specialiste minunate care sunt aici să-ți susțină transformarea. Am ales să aduc alături de mine în program 4 femei minunate, cu o energie debordantă pe care le admir enorm și de la care am, la rândul meu, o mulțime de lucruri de învățat.

Principiile care vor sta la baza schimbării stilului tău de viață

Mi-am dorit să aduc în România un program unic și inovativ de nutriție flexitariană și reeducare alimentară. Un program care să pornească de la individ și să aibă un impact la scară largă.

1. Abordare multidisciplinară

The Flexitarian Way este mai mult decât un program de nutriție. Este un program de lifestyle integrat ce are la bază principiile epigeneticii, știința schimbării, cum îmi place mie să o numesc. 

Mi-am dorit să pot aduce, pentru prima dată pe piața din România un program care este în același timp, un program de nutriție, cât și un program despre relația cu alimentația, psihologie alimentară, dar și sfera somnului, a mișcării intenționale, a metabolismului (autostrada creier-intestin), a meditației, a hidratării optimizate, a regenerării celulare (inclusiv skincare din interior spre exterior), a suplimentării inteligente.

Îmi doresc să pot susține în proces orice client care vine spre mine și își dorește schimbări în viața ta, alimentație, obiceiuri. Iar toate aceste lucruri sunt imposibil de atins fără o abordare multidisciplinară și integrativă.

2. Hrană, nu doar alimentație

Nu sunt aici să creez planuri alimentare, liste cu alimente interzise sau diete cu necesar caloric. Sunt aici pentru că vreau să te învăț cum să-ți hrănești corpul. Este singura modalitate prin care putem opri foamea emoțională.

În cadrul TFW vei învăța cum să îi oferi corpului tău hrana de care el are nevoie – cu nutrienții necesari astfel încât să înveți să te alimentezi și să te hidratezi fără a fi dependent pe viață de planuri nutriționale și de colaborarea cu un nutriționist care să îți spună ce, când și cum să mănânci.

3. Puterea comunității

Cred mult că susținerea comunității poate face diferența când vine vorba despre  schimbarea spre o alimentație corectă sau crearea unui stil de viață sănătos. Am  gândit acest program în jurul lui „împreună”.

De aceea, pe lângă zecile de materiale video și bonusuri scrise, comunitatea TFW înseamnă:

Sunt Patricia Rusu, ghidul tău în proces

 

Sunt aici pentru tine pentru că vreau să te ghidez să faci transformări reale și sustenabile în viața ta, prin reconectarea la corpul și emoțiile tale. 

Am creat programul The Flexitarian Way pentru că am vrut să aduc în viața ta tot ceea ce ți-a lipsit până acum: un program care să se potrivească în viața de zi cu zi a unui om ocupat, care joacă multiple roluri și este expus la stres constant. 

Știu ce înseamnă să nu ai energie, vitalitate, să ți se pară imposibil să faci alegeri bune pentru corpul tău. De aceea vreau să îți arăt o altă cale, una spre energie, vitalitate și recâștigarea relației cu propriul corp.

Avem nevoie de o abordare multidisciplinară pentru că fiecare transformare (fie ea corporală, a stilului de viață sau a sănătății) trebuie să vizeze rezultate maxime și pe termen lung.

Abordarea multidiscplinară din TFW este completată de:

Dr. Anca Georgia Jager - Somnolog

Medic pneumolog la bază, Anca Georgia Jager s-a specializat și în medicina somnului, din dorința de a le oferi pacienților săi o calitate mai bună a vieții. În cadrul întâlnirilor live din The Flexitarian Way, dr. Anca Georgia Jager îți va explica legătura dintre alimentația echilibrată și odihna de calitate, dar și ce poți face, pas cu pas, pentru a te odihni mai bine și pentru a te trezi dimineața cu mai multă energie de a face lucrurile care contează pentru tine.

Andreea Negoiță - Coach acreditat inteligență emoțională & mindset reset

Andreea Negoiță este coach acreditat pe aria inteligenței emoționale. Andreea este aici pentru a-ți oferi și ție cadrul și sprijinul de care ai nevoie pentru a reuși să obții libertatea emoțională,  îți construiești propria flexibilitate emoțională, care să îți fie sprijin pe tot parcursul vieții. Pentru că, spune ea, nu e nimic mai frumos decât să îți dai voie să trăiești liber. Emoțiile s-au născut să fie simțite în favoarea ta. Ca să poți să îți rescrii chimia emoțiilor care te țin pe loc.

Adela Haru - Coach în feminitate și ciclu menstrual

Adela are o experiență de 10 ani în sesiunile intensive de lucru cu Femininul și însoțește femeile în călătoria de regăsire a forței interioare. La baza abordării Adelei stau practicile ancestrale menite să susțină reconectarea la Corp și îmbunătățirea relației cu sinele. Vei învăța asta prin ritualuri de auto-îngrijire în fazele ciclului menstrual, acțiuni practice pentru a-ți vindeca/echilibra feminitatea și sexualitate conștientă.

După cum se vede pe

Cum i-a ajutat The Flexitarian Way pe oameni să-și ofere un restart al energiei, alimentației, stilului de viață

Alina_Marinescu_-_restart.JPG
Este un program care a dat cu adevarat "Restart" corpului, mintii si sufletului meu.
Am slabit, am invatat sa ma iubesc si sa ma apreciez mai mult si sa am rabdare cu mine. M- am descoperit pe MINE.....pierdusem undeva pe drum legatura cu mine si cu sufletul meu, iar acest program m-a ajutat sa o regasesc. Recomand acest program cu toata dragostea si caldura pentru ca iti schimba viata cu adevarat. Iar pe tine, Patricia, te urmaresc cu drag si interes de mult timp si mi-ai dat incredere ca si eu pot sa reusesc ce-mi propun.
Elena M.
Medic
Daniela_papuc_-_restart.JPG
Un program în care am învățat de fapt ce înseamnă hrănirea, nu doar să mă satur.
Pot sa zic din tot sufletul ca mi-a adua liniste 🙂 Multa, multa liniste. Mai am de lucrat, dar acum acest "lucrat" pare mult mai ușor. Pentru ca am înțeles de fapt cum funcționează corpul meu și ce se întâmplă atunci cand fac alegerile pe care le fac. M-am schimbat - corpul mi s-a schimbat, mentalitatea, eu. Înveți cum sa îți asculți corpul, cum sa ajuti anumite simptome sa treaca: glezne umflate, degete umflate, dureri de nas, senzații de frig... Suprizator a fost faptul ca cea mai importantă masa e masa de seara. Și ca fructele ne dau atata energie dimineața. Am mai descoperit ca nu e normal sa ai dureri menstruale așa de mari și că poți face ceva pentru asta. Și ca acest simptom e un simptom clar al dereglarilor hormonale cauzate de stilul de viață de până acum. Am învățat ca mancarea e super delicioasa atunci cand iti e cu adevarat foame. Sincer, eu am ales acest program pentru că simțeam că nu mai aveam chef de viață… și, uite unde sunt acum. 🙂 DA, Da! Recomand programul Restart cu tot dragul. Pentru ca as vrea ca toata lumea sa învețe lucrurile minunate pe care le-am invatat eu și să se simtă atât de minunat ca mine acum. ❤️❤️❤️
Daniela P.
Inginer
laura_Rodila_-_restart.JPG
Un restart atat pt corp cat si pt minte
Pentru mine acest program a fost si este intr-adevar un restart atat pt corp cat si pt minte. Am invatat si explorat lucruri noi si am depasit convingeri. In primul rand mi-a adus un plus de sanatate si o ameliorare vizibila a bolii mele (psoriazis vulgar palmar). In al doilea rand mi-a adus o noua viata: o viata in care ma vad si ma simt frumoasa, nu doar eu ci si cei din jurul meu. Drept urmare increderea in mine si aprecierea propriei persoane a crescut considerabil. Si nu in ultimul rand mi-a adus un minus de 9 kg. M-am schimbat per total, în toate cele 3 zone, corp, minte si suflet. La nivel mental, recunosc, mai am de remodelat, insa daca am reusit sa introduc alimente pe care efectiv nu credeam ca imi vor placea vreodata, pot orice. Recomand programul Restart din toata inima. Pentru schimbarile frumoase care vin o data cu parcurgerea acestui program. Si ce e cel mai frumos ca schimbarile mele se reflecta si in persoanele din jurul meu.
Laura R.
Director Marketing
Nicoleta_tarba_-_restart.JPG
Am ajuns "acasă". Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite
Dacă aș descrie într-o propoziție programul Restart, aș zice că e un itinerariu în care treci de la agonie la extaz. 😁🤩 Am ajuns "acasă". Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite, am învățat să-mi depășesc limitele cu cele mai interesante protocoale, și am învățat să-mi facă plăcere să mănânc și să îmi găsesc. Toate cele 3 corpul, mintea și sufletul sunt recunoscătoare pt aceasta experienta!!❤
Nicoleta T.
Economist

Programul The Flexitarian Way este un program de coaching de 90 de zile în timp real care te va împuternici să îți transformi permanent relația cu alimentele – ca nu doar să ajungi la greutatea dorită, dar să îți asiguri și o sănătate optimă.

The Flexitarian Way este, spre deosebire de orice altă dietă sau program nutrițional pe care l-ați experimentat în trecut. Nu se concentrează pe a vă spune să mâncați mai mult dintr-un aliment și mai puțin din altul. Nu vom include nici dietă rigidă, nu există și nu e nevoie de un plan de exerciții fizice, încă ceva pe capul tău.

În schimb, ești ghidat prin informații nutriționale revelatoare și instrumente puternice de reprogramare comportamentală care te reprogramează să tânjești instinctiv la ceea ce este bun pentru tine – și să eviți ceea ce nu este. Cu zero lupte de voință sau recidive.

La sfârșitul celor 90 de zile, nici nu te vei mai raporta la unele dintre alimentele pe care le-ai consumat în toți acești ani și care ți-au făcut rău treptat.

În fiecare săptămână, vei primi videoclipuri noi cu instrucțiuni de la specialistul The Flexitarian Way despre exact ceea ce ar trebui să fii atent. Pe lângă videoclipuri, veți primi și informații care să te sprijine în această călătorie, inclusiv ghiduri, rețete și alte resurse.

Disponibil pe computerul personal, tableta și smartphone

Încearcă timp de 14 zile fără riscuri

Nu trebuie să spuneți DA chiar acum. Trebuie doar să spui POATE. Parcurge materialele timp de 14 zile fără riscuri, din ziua achiziției.

Poți cere rambursarea oricând cu un singur clic. Obții o rambursare completă, amicală și rapidă. Fără intrebari. *

The Flexitarian Way
LIVE + BONUSURI

Program de grup LIVE - Online
179 / Lună (3 luni)
 • Materiale video care te ghidează pas cu pas pentru 90 zile, pe durata programului, pe care le vei urm în propriul tău ritm așa cum simți tu.
 • Sesiuni săptămânale de coaching LIVE Online în care împărtășim mai ales provocările pe care le-am întâmpinat și le găsim rezolvare împreună;
 • Abordare multidisciplinară, croită pe pilonii epigeneticii: este în același timp, un program de nutriție, cât și un program despre relația cu alimentația, psihologie alimentară, dar și sfera somnului, a mișcării intenționale, a metabolismului (autostrada creier-intestin), a meditației, a hidratării optimizate, a regenerării celulare (inclusiv skincare din interior spre exterior), a suplimentării inteligente.
 • Sesiuni de focus cu fiecare dintre minunatele specialiste care sunt acolo să te ajute și să te susțină;
 • Fără planuri alimentare, liste cu alimente interzise sau diete cu necesar caloric. Programul Flexitarian te învață cum să-ți hrănești corpul și este o modalitate unică prin care putem opri foamea emoțională.
 • Comunitatea The Flexitarian Way cu oameni cu scopuri similare cu ale tale
 • Suport zilnic din partea mea, a echipei mele și a comunității în cadrul grupului nostru privat;
 • Acces la tot ce oferă comunitatea premium TFW încă 60 de zile după finalizarea programului;
BEST SELLER

The Flexitarian Way
Premium

100% Personalizat pentru tine, 1-la-1
330 / Lună (6 luni)
 • Ce include, dincolo de ceea ce are și programul de grup Flexitarian Way:
 • 100% personalizat - un program holistic și integrativ, croit după chipul și asemănarea ta
 • Ședințe private – întâlniri 1 la 1 pe parcursul a 6 luni
 • Acces facil și constant la mentori, mai ales la Patricia, sub ghidarea căreia vei fi
 • Plan de intervenție unic și cu baze științifice – utilizând ca instrument epigenetica
 • Plan de transformare individualizat și de 360° – cuprinzând toți pilonii vieții tale (nutriție, imunitate, somn și odihnă, obiceiuri și rutine, traiul conștient, încredere în sine, sport, sănătatea pielii, etc.)
 • Accesibilitate – programul poate fi accesat cu ușurință, de pe telefon, laptop sau tabletă
 • Integrare rapidă și naturală în ritmul și activitatea ta de zi cu zi

Pentru mai multe informații

Cele mai mari întrebări ale tale la care au răspuns în această secțiune

Vezi toate poveștile noastre de succes

Întrebări frecvente

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...