Masterclass GRATUIT de 5 zile - 4 pași pentru libertatea de a mânca Orice, Oricât, Oricând

CEI 4 PAȘI PENTRU A ELIMINA MÂNCATUL EMOȚIONAL, COMPULSIV ȘI OBSESIA PENTRU MÂNCARE DIN VIAȚA TA

Ca să te poți bucura nu doar de vara ce urmează, ci de viața-ntreagă, să ai încredere în tine și să te bucuri de mâncare fără a te mai restricționa, fără a te mai învinui mereu sau a te simți vinovat pentru alegerile tale.

logo-fb
the-woman-cluj-napoca-patricia-rusu

Masterclass-ul GRATUIT ce va schimba modul în care mănânci, arăți și te simți…pentru totdeauna!

Alătură-te Patriciei Rusu, specialist în nutriție regenerativă și wellness coach, în aceste 5 zile, în mod GRATUIT, și experimentează o transformare rapidă a psihologiei tale alimentare, care va șterge poftele nedorite pentru totdeauna: de la junk food și zahăr, la poftele alimentare, alcool în exces și gustăritul de la miezul nopții.

60 min / zi

din timpul tău

Online Inregistrat

Acces instant

GRATUIT

Un cadou în educația ta

Informatie unica

Experienta de peste 10 ani

În acest Masterclass de 5 zile (60 min/zi)
VEI DESCOPERI:

În cadrul acestei clipuri video revoluționare, vei învăța:

Ziua 1: Confruntă-ți poftele fără teamă!

Începem prin a face o incursiune în știință și în psihologia mâncării și cu precădere a poftelor alimentare. Vom porni de la care sunt cele 6 tipuri de foame, cum le recunoști, cum îți modifică acestea creierul și corpul. Azi vei învăța să distingi care sunt acele obiceiuri alimentare care îți fac rău și te țin în loc de la atingerea obiectivului tău în ceea ce privește sănătatea ta și astfel vei știi unde ai de operat modificări.

Ziua 2: Felul înșelător prin care poftele tale te controlează

Prindem taurul de coarne, adică abordăm cercul vicios prin care ajungi de la voința aparent nestingherită și devotamentul de neclintit pentru sănătatea ta la momentul în care îți spui “doar încă o îmbucătură.” Te vom învăța să vezi exact cum te manipulează falsele nevoi și vom vedea care sunt cele mai bune tehnici de a le aborda, ce vor fi de acum lovitura sub centură pentru dependența de dulciuri, chips-uri sau înghețată, dar te va ajuta, de asemenea, să le înlocuiești cu pofte sănătoase.

Ziua 3:Cum să te Hrănești în mod real, în timp ce te bucuri de mâncare în mod conștient

Vei fi surprins să afli că în medie, un om are mai puțin de 10% control asupra deciziilor sale alimentare într-o zi. Asta se datorează nivelului ridicat de stres existent în mod constant în viața noastră, care declașeaza reacția Luptă-sau-Fugi și ne ține în mod autopilot. Azi vom învăța cum să domolim sistemul nervos prin tehnici de alimentație conștientă ce te vor ajuta de acum încolo să preiei controlul alegerilor tale în materie de mâncare.

Ziua 4: Puterea recompensei corecte – cum ajungi la ea?

Să scapi de poftele nesăbuite, de supraalimentare, de ronțăit, de recurs la acool în exces… nu înseamnă restricționarea acestora pe vecie dar nici nu înseamnă ca de fiecare dată când ești obosit, ai o reușită, simți că meriți – recurgi la acestea pentru a te recompensa. Există un mod mult mai inteligent, și care funționează și e sănătos, de a te recompensa și aceasta e ziua în care vom învăța exact cum.

Ziua 5:Upgrade concret în alegerile tale alimentare corecte, zi de zi

Aceasta e ziua cea mare, care va modifica relația ta cu mâncarea de acum încolo. Ziua în care înveți cum să utilizezi informațiile prețioase acumulate în aceste zile, cum sa le transpui într-o realitate zilnică. Înveți cele 5 tehnici incredibil de logice și ușor de aplicat ce te vor ajuta să faci alegeri mult mai sănătoase în mod constant. Vei afla PROCESUL EXACT folosit de Patricia și clienții ei pentru a pune stop mâncatului pe fond emoțional, de stres sau în contextul unor situații sociale punctuale, dobândind astfel acea lejeritate și bucurie de a mânca fără ca mâncare să mai fie o corvoadă costisitoare.

Ce spun clienții despre programele de sănătate și slăbire create de Patricia Rusu:​

Un plus de sănătate și o ameliorare vizibilă a bolii mele
Mi-a adus un plus de sănătate și o ameliorare vizibilă a bolii mele (psoriazis vulgar palmar). Mi-a adus o nouă viață: o viață în care mă văd și mă simt frumoasă, nu doar eu, ci și cei din jurul meu. Drept urmare, încrederea în mine și aprecierea propriei persoane au crescut considerabil. Laura R. - Director Marketing
Daniela P.
Inginer constructor
Am ajuns „acasă” în corpul meu
Am ajuns „acasă”. Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite, am învățat să îmi depășesc limitele cu cele mai interesante protocoale și am învățat să îmi facă plăcere să mănânc și să gătesc. Toate cele trei - corpul, mintea și sufletul - sunt recunoscătoare pentru această experiență. Nicoleta T. - Economist
Alina M.
Medic
Mi-a adus liniște și un corp sănătos
Pot să zic din tot sufletul că mi-a adus liniște ... multă liniște. Mai am de lucrat, dar acum acest „lucrat” pare mult mai ușor. Pentru că am înțeles de fapt cum funcționează corpul meu și ce se întâmplă atunci când fac alegerile pe care le fac. Toată lumea ar trebui să învețe lucrurile minunate pe care le-am învățat eu și să se simtă atât de minunat ca mine acum.
Daniela P.
Inginer constructor
M-am descoperit pe mine
M-am descoperit pe mine ... Pierdusem undeva pe drum legătura cu mine și cu sufletul meu, iar acest program m-a ajutat să o regăsesc.
Alina M.
Medic

Masterclass GRATUIT de 5 zile - 4 pași pentru libertatea de a mânca Orice, Oricât, Oricând

CEI 4 PAȘI PENTRU A ELIMINA MÂNCATUL EMOȚIONAL, COMPULSIV ȘI OBSESIA PENTRU MÂNCARE DIN VIAȚA TA

Ca să te poți bucura nu doar de vara ce urmează, ci de viața-ntreagă, să ai încredere în tine și să te bucuri de mâncare fără a te mai restricționa, fără a te mai învinui mereu sau a te simți vinovat pentru alegerile tale.

© 2022 Asociația Healthy You Transilvania | Termeni | Confidențialitate