Programul

Premium 1 la 1

     Un program 100% personalizat, care ți se potrivește doar ție, prin intermediul căruia încetinești ritmul, te pui pe primul loc și reconstruiești palierele sănătății și ale vieții tale, pentru ca la final să te bucuri de cea mai bună versiune a ta de până acum

Programul Premium NU este încă un program înregistrat sau de grup 

Programul Premium NU este încă un lucru pe lista ta de task-uri

Programul Premium ESTE un program holistic și integrativ,croit după chipul și asemănarea ta

Ce include?

 • Ședințe private – întâlniri 1 la 1 pe parcursul a 12 săptămâni
 • Plan de intervenție unic și cu baze științifice – utilizând ca instrument epigenetica
 • Plan de intervenie complementar – vine în completarea schemei de tratament aferente unui diagnostic confirmat medical (dacă este cazul)
 • Plan de transformare individualizat și de 360° – cuprinzând toți pilonii vieții tale (nutriție, imunitate, somn și odihnă, obiceiuri și rutine, traiul conștient, încredere în sine, sport, sănătatea pielii, etc.)
 • Accesibilitate – programul poate fi accesat cu ușurință, de pe telefon, laptop sau tabletă
 • Integrare rapidă și naturală în ritmul și activitatea ta de zi cu zi

Programul Premium este programul complet și specific ție, prin care ieși din inerție, te alegi pe tine și prioritizezi sănătatea și starea de bine atunci când:

Dacă alegi să te înscrii, experiența ta din cadrul Programului Premium te va ajuta să:

 • Intervii personalizat și să vindeci acolo unde trupul și sufletul o cer;
 • Dai timpul înapoi prin regenerare celulară;
 • Îți onorezi corpul oferindu-i hrană curată și echilibrată;
 • Preiei controlul propriei vieți și identifici resursele interioare și instrumentele care pot să susțină tratamentele medicale prescrise, pentru ca acestea să funcționeze cu adevărat;
 • Îți reprogramezi corpul și mintea pentru a ajunge la cea mai bună versiune a ta;
 • Înveți să decodifici mesajele corpului și ale minții tale și să înțelegi ceea ce încearcă să îți transmită;
 • Conștientizezi cum arată viața pe care ți-o dorești și să îți conturezi un plan care să o susțină pe termen lung și în ritmul tău zilnic;
 • Reconstruiești încrederea în tine, în ceea ce poate face corpul, mintea și sufletul tău atunci când sunt aliniate;
 • Dezvolți obiceiuri și rutine sănătoase și sustenabile.

Cum va arăta călătoria ta prin Programul Premium alături de Patricia și ceilalți specialiști

Ședințe săptămânale 1 la 1 cu Patricia Rusu
Întâlniri private în care Patricia îți oferă expertiza și suportul său în calitate de nutriționist, terapeut și coach.
Ședințe private cu specialiști din diverse domenii
Întâlniri individuale cu experți din diverse domenii, care îți oferă din experiența lor, adăugând valoare itinerariului tău transformator.
Plan de transformare personalizat de 360°
Realizat în cadrul întâlnirilor individuale, acesta acoperă principalele arii ale sănătății și vieții tale, în funcție de nevoile identificate. Se remarcă prin deschidere și flexibilitate, fiind adaptat constant călătoriei tale.
Plan de intervenție personalizat, pe baza analizei epigenetice
Realizat pornind de la rezultatele analizei epigenetice detaliate pe care o vei efectua sub coordonarea noastră, aceasta fiind inclusă în prețul programului.
Plan de nutriție personalizat
Fiind mai mult decât principiile de bază ale alimentației corecte, acesta te ajută să mănânci conștient, să îți organizezi mesele și să pui ordine în bucătăria și în farfuria ta.
Module video cu suport de curs digital (eBook) + Workbook
Pentru ca tu să poți parcurge și reparcurge în ritmul tău resursele informaționale pe care ți le oferim, dar și să pătrunzi mai adânc în fiecare lecție, pentru a-ți aprofunda și personaliza itinerariul.
Meditații ghidate și exerciții de relaxare
Menite să te conecteze cu lumea ta interioară, cu gândurile și emoțiile tale, pentru o întelegere și o transformare completă a ta, ca trup, minte și suflet.
Feedback constant și suport continuu
Suntem alături de tine pentru a-ți menține motivația, a-ți răspunde întrebărilor sau provocărilor care pot să apară, dar și pentru a ajusta din mers pașii acestei călătorii personalizate și transformatoare.
Puterea comunității noastre
Acces la comunitatea noastră privată, în care te conectezi cu oameni care trec prin aceleași schimbări ca și tine tine și unde primești înțelegere și răspunsuri la întrebările tale.

Programul Premium 1 la 1

Un program premium pentru un an 2022 premium, în care te vei bucura de cea mai bună versiune a ta de până acum

Preț personalizat *

*Te rugăm să consulți secțiunea „Întrebări și răspunsuri” pentru a vedea care sunt pașii după înscriere și cum se calculează costul programului. Îți mulțumim!

Înscrie-te aici

Întrebări frecvente

Ce este epigenetica și de ce este importantă pentru mine în cadrul acestui Program Premium 1 la 1?

Epigenetica este strâns legată de genetică, ambele ajutându-ne să înțelegem modul în care se desfășoară în corpul nostru anumite procese, la nivel celular. Aceasta urmărește modificările de la nivelul ADN-ului nostru care nu sunt influențate de secvența genică, dar care determină modul în care o genă funcționează. 

Prin intermediul mecanismelor epigenetice, informațiile complexe care vin din mediul care ne înconjoară sunt transmise până la nivelul ADN-ului nostru și în funcție de alegerile pe care le facem zi de zi ne ajută să folosim sau să nu folosim potențialul genetic în favoarea noastră, putând să declanșăm sau chiar să accelerăm procese cu rol în degradarea sănătății noastre. 

Analiza epigenetică te ajută să înțelegi cum apar și se desfășoară aceste procese la nivel celular, dar și cum poți interveni asupra lor pentru o sănătate și o viață mai bună, indiferent de bagajul tău genetic. Tocmai de aceea ea este unul dintre pilonii de bază ai planului de intervenție și transformare personalizat pe care îl vom crea împreună, în cadrul ședințelor 1 la 1.

De ce este un Program Premium cu preț personalizat?

Programul Premium este un program personalizat până la sânge și acest lucru nu este o metaforă întrucât acesta include și o analiză epigenetică. Acesta este croit de către Patricia și specialiștii din echipă special pentru tine, ținând cont de problemele, nevoile și dorințele tale, de activitatea și ritmul tău de zi cu zi, precum și de un eventual diagnostic, cu sau fără schema de tratament medical aferentă, iar acest lucru face ca nivelul său de complexitate să difere de la un participant la celălalt, dar și să determine un preț sau altul. 

Însă indiferent de prețul pe care îl are Programul Premium, valoarea și calitatea pe care acesta le livrează, precum și implicarea Patriciei și a echipei sale sunt întotdeauna la cele mai înalte standarde.

Am un dignostic și un plan medical de tratament pe care îl urmez. Mă ajută acest program?

Programul Premium 1 la 1 nu este o altă opinie medicală și nu neagă sau exclude dignosticul și schemele de tratament care însoțesc o problemă de sănătate.

Programul Premium 1 la 1 este unul integrativ, gândit să fie o completare holistă și personalizată a planurilor de tratament pentru diverse afecțiuni, urmate sub îndrumare medicală. În cadrul programului, vei aduce claritate, armonie, intenție și împuternicire în principalele arii ale vieții tale și vei găsi în interiorul tău puterea de a regenera și vindeca, așa cum un medicament singur nu poate să o facă fără a fi susținut de acțiunile, gândurile și emoțiile tale de zi cu zi.

Am un program foarte încărcat, ce fac dacă nu am mult timp la dispoziție?

Programul Premium 1 la 1 este gândit astfel încât să îl poți integra cu ușurință în agenda ta săptămânală și să îl poți parcurge în ritmul tău, fără ca să te copleșească sau să se transforme într-o altă obligație stresantă pe ordinea de zi.

Cum fac să nu îmi pierd motivația pe parcursul celor 12 săptămâni ale programului?

Întâlnirile private cu Patricia și cu specialiști din diverse alte domenii vor fi un factor motivațional major, îți vor oferi încrederea și energia de a parcurge fiecare nouă etapă, mai ales atunci când apar îndoieli sau blocaje. Mai mult decât atât, Patricia și echipa sa vor fi la un click distanță pe toată durată programului, astfel încât să primești constant răspunsurile și sprijinul care să te susțină în călătoria ta transformatoare. În plus, vei face parte dintr-o comunitate online în care vei găsi inspirația și suportul de care ai nevoie în orice moment.

  “Am învățat cum să-mi creez o relație simplă, sănătoasă, de durată cu mâncarea! Am câștigat ceva incredibil, pe viață – să-mi aduc creierul și corpul pe aceeași lungime de undă! Asta m-a ajutat să pun capăt mâncatului pe fond emoțional și autosabotării, să stopez “gustăreala” și supra-alimentația corpului seara, să combat și până cele mai puternice pofte și pattern-uri alimentare nesănătoase!

Angela I.

Ce spun cei peste 100 participanți despre programul nostru:

Alina_Marinescu_-_restart.JPG
Este un program care a dat cu adevarat "Restart" corpului, mintii si sufletului meu.
Am slabit, am invatat sa ma iubesc si sa ma apreciez mai mult si sa am rabdare cu mine. M- am descoperit pe MINE.....pierdusem undeva pe drum legatura cu mine si cu sufletul meu, iar acest program m-a ajutat sa o regasesc. Recomand acest program cu toata dragostea si caldura pentru ca iti schimba viata cu adevarat. Iar pe tine, Patricia, te urmaresc cu drag si interes de mult timp si mi-ai dat incredere ca si eu pot sa reusesc ce-mi propun.
Elena M.
Medic
Daniela_papuc_-_restart.JPG
Un program în care am învățat de fapt ce înseamnă hrănirea, nu doar să mă satur.
Pot sa zic din tot sufletul ca mi-a adua liniste 🙂 Multa, multa liniste. Mai am de lucrat, dar acum acest "lucrat" pare mult mai ușor. Pentru ca am înțeles de fapt cum funcționează corpul meu și ce se întâmplă atunci cand fac alegerile pe care le fac. M-am schimbat - corpul mi s-a schimbat, mentalitatea, eu. Înveți cum sa îți asculți corpul, cum sa ajuti anumite simptome sa treaca: glezne umflate, degete umflate, dureri de nas, senzații de frig... Suprizator a fost faptul ca cea mai importantă masa e masa de seara. Și ca fructele ne dau atata energie dimineața. Am mai descoperit ca nu e normal sa ai dureri menstruale așa de mari și că poți face ceva pentru asta. Și ca acest simptom e un simptom clar al dereglarilor hormonale cauzate de stilul de viață de până acum. Am învățat ca mancarea e super delicioasa atunci cand iti e cu adevarat foame. Sincer, eu am ales acest program pentru că simțeam că nu mai aveam chef de viață… și, uite unde sunt acum. 🙂 DA, Da! Recomand programul Restart cu tot dragul. Pentru ca as vrea ca toata lumea sa învețe lucrurile minunate pe care le-am invatat eu și să se simtă atât de minunat ca mine acum. ❤️❤️❤️
Daniela P.
Inginer
samantha
Un nou început
Pentru mine programul Restart a fost un nou început. La final, am realizat ca am primit multe informații, am trăit și am trecut prin multe lucruri care mi-au schimbat felul de a fi, a gandi. Am simțit o puternică transformare mentală - am remodelat mintea vis-a-vis de alegerile alimentare. Cel mai surprinzător aspect a fost simplitatea, logica a tot ce am învățat în Restart. Recomand acest program pentru a te educa cum să ajungi în echilibru cu tine. Iar Patricia e un atu, emană o energie, o pasiune fantastică și are o căldură incredibilă față de oameni.
Stefania B.
Inginer
about-testi-img-1.jpg
Patricia e caldă și îți merge la suflet de când o întâlnești prima dată.
E exuberantă și se vede pasiunea în tot ceea ce face. Întâlnirea cu ea mi-a schimbat abordarea față de mâncare, m-a ajutat să înțeleg cât de dezinformată eram pe multe teme de nutriție, câtă vinovăție și frică era în relația cu mâncarea și mi-a dat un boost pentru a redescoperi alimentele care cad bine corpului, minții și sufletului meu, redefinindu-mi astfel relația cu mâncarea. Multumesc!
Andrada H.
Romania
laura_Rodila_-_restart.JPG
Un restart atat pt corp cat si pt minte
Pentru mine acest program a fost si este intr-adevar un restart atat pt corp cat si pt minte. Am invatat si explorat lucruri noi si am depasit convingeri. In primul rand mi-a adus un plus de sanatate si o ameliorare vizibila a bolii mele (psoriazis vulgar palmar). In al doilea rand mi-a adus o noua viata: o viata in care ma vad si ma simt frumoasa, nu doar eu ci si cei din jurul meu. Drept urmare increderea in mine si aprecierea propriei persoane a crescut considerabil. Si nu in ultimul rand mi-a adus un minus de 9 kg. M-am schimbat per total, în toate cele 3 zone, corp, minte si suflet. La nivel mental, recunosc, mai am de remodelat, insa daca am reusit sa introduc alimente pe care efectiv nu credeam ca imi vor placea vreodata, pot orice. Recomand programul Restart din toata inima. Pentru schimbarile frumoase care vin o data cu parcurgerea acestui program. Si ce e cel mai frumos ca schimbarile mele se reflecta si in persoanele din jurul meu.
Laura R.
Director Marketing
Nicoleta_tarba_-_restart.JPG
Am ajuns "acasă". Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite
Dacă aș descrie într-o propoziție programul Restart, aș zice că e un itinerariu în care treci de la agonie la extaz. 😁🤩 Am ajuns "acasă". Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite, am învățat să-mi depășesc limitele cu cele mai interesante protocoale, și am învățat să-mi facă plăcere să mănânc și să îmi găsesc. Toate cele 3 corpul, mintea și sufletul sunt recunoscătoare pt aceasta experienta!!❤
Nicoleta T.
Economist
catherine
Un fresh restart
Buna Patricia! Vroiam să-ți spun ca am ajuns la finalul celor 6 luni din programul Restart și vroiam să-ți mulțumesc mult pentru tot. Pe partea de stomac mă simt mult mai bine, oboseala puternica a dispărut, parul mi se regenereaza, pielea mi s-a curatat si overall ma simt mai fericita. Sa nu mai spun ca am slăbit cam 15 kg. 🙂 Te imbratisez si keep in touch!
Corina P.
Economist
client01-free-img.png
Un stil de viață sănătos, nu o dietă
Un program în care înveți despre un stil de viață sănătos și nu o dietă, conștientizarea obiceiurilor nesănătoase și adoptarea unor obiceiuri care să te ajute să ai sănătate și energie și să te poți bucura de viață! Am învățat să-mi cunosc mai bine organismul, să-i conștientizez nevoile și să le îndeplinesc pentru ca inflamatiile, stările de rău, oboseala cronică (care mă guvernau înainte) să fie în controlul meu, să ajung să decid că vreau să fiu sănătoasă, cu alimentele potrivite mâncate până la amiază în locul micului dejun frugal sau greu, lipsit de enzimele vitale, cu prânzul și cina ușoare si pline de nutrienți, cu sucurile și grăsimile sănătoase servite atunci cand îmi venea sa mananc ceva greu digerabil și nesănătos. În trei luni de zile am ajuns să am o stare de sănătate pe care mi-am dorit-o din tinerețe si nu am avut-o din cauza acelor obiceiuri greșite, să schimb antiinflamatoarele cu suc de apio sau ghimbir șamd. M-am schimbat! Și, extrem de interesant, m-am șocat de răspunsul inteligent al organismului meu la tratamentul plin de empatie, compasiune și acceptare și la schimbările întregului stil de viață
Ligia P.
Psiholog
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...