Programul de slăbire

"ReSTART"

      Mai mult decât un plan de nutriție sau o dietă de slăbit, îți ofer un plan de sănătate și transformare pentru minte, trup și suflet, pe care ți-l faci cadou pentru că ai decis să ieși de pe pilot automat, pentru că a venit momentul să te onorezi și să te pui pe primul loc

În Programul de slăbire ReStart este vorba despre tine ca întreg, despre armonia dintre minte-trup-suflet

ReStart pentru corpul tău – dai timpul înapoi la un nivel profund, celular, și pierzi kilogramele natural, datorită regenerării organismului

ReStart pentru mintea ta – devii propriul nutriționist și înveți să folosești alimentația în avantajul tău 

ReStart pentru sufletul tău – te (re)împrietenești cu tine și ai încredere să pășești pe covorul roșu al sănătății și vieții tale

E timpul unui ReStart pentru corpul, mintea și sufletul tău indiferent de vârstă, de greutate și de programul încărcat de zi cu zi, dacă ai observat că:

SLĂBIT SĂNĂTOS? NU ESTE O ILUZIE, CI UN REZULTAT NATURAL AL UNUI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS.
Corpul tău are regulile lui de regenerare, slăbire și împuternicire, care sunt strâns legate nu doar de modul în care te hrănești, ci și de gândurile și emoțiile tale, iar Programul ReStart te ajută să le descoperi și să le aplici pentru tot restul vieții, cu ușurință și încredere.

Ce primești când te înscrii în Programul ReStart

7 Module video intensive, cu suport de curs

Peste 15 ore de lecții video, care te învață ce, cum, când și de ce să mănânci, pașii pentru formarea obiceiurilor alimentare sănătoase și sustenabile, dar și cum să elimini blocajele emoționale și mentale care te sabotează.

Plan ghidat simplu de urmat

Un plan gândit și ghidat de către specialiștii din echipă, care îți asigură și suportul în implementarea lui cu succes.

Planuri nutriționale clare și funcționale

Fiind mai mult decât principiile de bază ale alimentației corecte, acestea te ajută să mănânci conștient, să îți organizezi mesele și să pui ordine în bucătăria și în farfuria ta.

Workbook

Pentru a pătrunde în profunzimea fiecărei lecții parcurse, dar și pentru a conștientiza și marca drumul parcurs deja în călătoria pentru trup-minte-suflet.

Jurnal alimentar

Rol important în conștientizarea, restructurarea și monitorizarea relației tale cu hrana de zi cu zi.

Exerciții de coaching și practici de relaxare

Exerciții de neuroplasticitate, vizualizare și relaxare menite care te conectează cu lumea ta interioară, cu gândurile și emoțiile tale, pentru a întelegere și o transformare completă a ta, ca trup și suflet.

Feedback constant și suport continuu

Suntem alături de tine pentru a-ți menține motivația, a-ți răspunde întrebărilor sau provocărilor care pot să apară, dar și pentru a ajusta din mers pașii acestei călătorii transformatoare.

Acces pe viață

Acces nelimitat la program, pentru a putea reveni oricând la informațiile de care ai nevoie.

Puterea comunității noastre

Acces la comunitatea noastră privată, în care te conectezi cu oameni care trec prin aceleași schimbări ca și tine tine și unde primești înțelegere și răspunsuri la întrebările tale.

BONUS

8 Sesiuni săptămânale de Q&A

Ne vedem săptămânal online pentru a răspunde live întrebărilor mai complexe și pentru a oferi suport acolo unde ai nevoie.

Întâlniri tematice online, cu invitați speciali

Întâlnirile noastre online și expertiza invitaților noștri (medici, specialiști în domenii conexe precum psihologie, gastroenterologie, life coaching, patient coach etc.) vin în întâmpinarea principalelor nevoi și probleme cu care te confrunți.

eBook cu rețete sănătoase și savuroase

Carte cu rețete în format digital, actualizată constant, în care vei găsi combinații corecte și delicioase de alimente, ideale pentru toată familia

PROGRAMUL

"ReSTART"

Te invit să faci din 2022 anul în care te hrănești, gândești, slăbești și trăiești sănătos

2099 RON

1599 RON

sau 3 RATE lunare de:

580 RON

în total 1740 RON

*Oferta este valabilă până la data de: 31.01.2022

Întrebări frecvente

Care este structura Programului ReStart?

Modul 1. Setarea mentală vizavi de țelul tău

Modul 2. Redescoperindu-te ca întreg – știința corpului

Modul 3. Ziua mea din punct de vedere alimentar … și tehnic

Modul 4. Alimentația conștientă și Eat-Control-Kit-ul înspre echilibru în relația minte-trup-suflet și alimentație

Modul 5. Propriul protocol de regenerare prin mâncare pentru a slăbi eficient

Modul 6. Maximizarea șanselor – mișcă-te eficient

Modul 7. Importanța de a trăi în prezent cu adevărat – Cum ne menținem?

Planurile nutriționale conțin rețete restrictive și meniu fix?

Programul îți oferă un set de reguli de bază pentru o alimentație sănătoasă sustenabilă, însă scopul nostru este să îți ușurăm viața și să ai frâiele în mâinile tale după finalizarea programului, astfel că rețetele îți oferă libertate de alegere și sunt adaptate ritmului tău de viață.

Mi se potrivește acest program dacă nu vreau să slăbesc, dar vreau un stil de viață mai sănătos?

Bineînțeles, programul este ideal pentru tine și dacă ai deja o relație sănătoasă cu mâncarea însă vrei să treci la un alt nivel de înțelegere al propriului organism, de aprofundare a relației minte-trup-suflet. Îți este destinat și în cazul în care deși ai numărul recomandat de kilograme, te simți lipsit(ă) de energie, ai un disconfort (amenoree, balonare etc.) căruia nu i-ai găsit soluții sau ai probleme de sănătate pe care le-ai neglijat.

Cât timp voi avea acces la program?

Vom lucra cot la cot timp de 7 module, însă vei avea acces la program pe viață, inclusiv la informațiile adăugate ulterior participării tale, astfel încât să poți reveni la resursele lui ori de câte ori ai nevoie. Accesul tău nu are limită de timp, nu expiră, pentru ne dorim să fim partenerii tăi de cursă lungă.

Ce înseamnă accesul la o comunitate privată?

După achiziționarea acestui program vei putea face parte dintr-un grup online privat, extrem de valoros atât pentru noii membri, cât și pentru cei mai vechi. Acesta este un spațiu intim și sigur, unde încurajăm exprimarea sinceră, schimbul de informații și de experiență, cu respect față de diferențele de opinie.

Ce spun cei peste 100 participanți despre programul nostru:

Alina_Marinescu_-_restart.JPG
Este un program care a dat cu adevarat "Restart" corpului, mintii si sufletului meu.
Am slabit, am invatat sa ma iubesc si sa ma apreciez mai mult si sa am rabdare cu mine. M- am descoperit pe MINE.....pierdusem undeva pe drum legatura cu mine si cu sufletul meu, iar acest program m-a ajutat sa o regasesc. Recomand acest program cu toata dragostea si caldura pentru ca iti schimba viata cu adevarat. Iar pe tine, Patricia, te urmaresc cu drag si interes de mult timp si mi-ai dat incredere ca si eu pot sa reusesc ce-mi propun.
Elena M.
Medic
Daniela_papuc_-_restart.JPG
Un program în care am învățat de fapt ce înseamnă hrănirea, nu doar să mă satur.
Pot sa zic din tot sufletul ca mi-a adua liniste 🙂 Multa, multa liniste. Mai am de lucrat, dar acum acest "lucrat" pare mult mai ușor. Pentru ca am înțeles de fapt cum funcționează corpul meu și ce se întâmplă atunci cand fac alegerile pe care le fac. M-am schimbat - corpul mi s-a schimbat, mentalitatea, eu. Înveți cum sa îți asculți corpul, cum sa ajuti anumite simptome sa treaca: glezne umflate, degete umflate, dureri de nas, senzații de frig... Suprizator a fost faptul ca cea mai importantă masa e masa de seara. Și ca fructele ne dau atata energie dimineața. Am mai descoperit ca nu e normal sa ai dureri menstruale așa de mari și că poți face ceva pentru asta. Și ca acest simptom e un simptom clar al dereglarilor hormonale cauzate de stilul de viață de până acum. Am învățat ca mancarea e super delicioasa atunci cand iti e cu adevarat foame. Sincer, eu am ales acest program pentru că simțeam că nu mai aveam chef de viață… și, uite unde sunt acum. 🙂 DA, Da! Recomand programul Restart cu tot dragul. Pentru ca as vrea ca toata lumea sa învețe lucrurile minunate pe care le-am invatat eu și să se simtă atât de minunat ca mine acum. ❤️❤️❤️
Daniela P.
Inginer
samantha
Un nou început
Pentru mine programul Restart a fost un nou început. La final, am realizat ca am primit multe informații, am trăit și am trecut prin multe lucruri care mi-au schimbat felul de a fi, a gandi. Am simțit o puternică transformare mentală - am remodelat mintea vis-a-vis de alegerile alimentare. Cel mai surprinzător aspect a fost simplitatea, logica a tot ce am învățat în Restart. Recomand acest program pentru a te educa cum să ajungi în echilibru cu tine. Iar Patricia e un atu, emană o energie, o pasiune fantastică și are o căldură incredibilă față de oameni.
Stefania B.
Inginer
about-testi-img-1.jpg
Patricia e caldă și îți merge la suflet de când o întâlnești prima dată.
E exuberantă și se vede pasiunea în tot ceea ce face. Întâlnirea cu ea mi-a schimbat abordarea față de mâncare, m-a ajutat să înțeleg cât de dezinformată eram pe multe teme de nutriție, câtă vinovăție și frică era în relația cu mâncarea și mi-a dat un boost pentru a redescoperi alimentele care cad bine corpului, minții și sufletului meu, redefinindu-mi astfel relația cu mâncarea. Multumesc!
Andrada H.
Romania
laura_Rodila_-_restart.JPG
Un restart atat pt corp cat si pt minte
Pentru mine acest program a fost si este intr-adevar un restart atat pt corp cat si pt minte. Am invatat si explorat lucruri noi si am depasit convingeri. In primul rand mi-a adus un plus de sanatate si o ameliorare vizibila a bolii mele (psoriazis vulgar palmar). In al doilea rand mi-a adus o noua viata: o viata in care ma vad si ma simt frumoasa, nu doar eu ci si cei din jurul meu. Drept urmare increderea in mine si aprecierea propriei persoane a crescut considerabil. Si nu in ultimul rand mi-a adus un minus de 9 kg. M-am schimbat per total, în toate cele 3 zone, corp, minte si suflet. La nivel mental, recunosc, mai am de remodelat, insa daca am reusit sa introduc alimente pe care efectiv nu credeam ca imi vor placea vreodata, pot orice. Recomand programul Restart din toata inima. Pentru schimbarile frumoase care vin o data cu parcurgerea acestui program. Si ce e cel mai frumos ca schimbarile mele se reflecta si in persoanele din jurul meu.
Laura R.
Director Marketing
Nicoleta_tarba_-_restart.JPG
Am ajuns "acasă". Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite
Dacă aș descrie într-o propoziție programul Restart, aș zice că e un itinerariu în care treci de la agonie la extaz. 😁🤩 Am ajuns "acasă". Am învățat cum să fac alegerile alimentare potrivite, am învățat să-mi depășesc limitele cu cele mai interesante protocoale, și am învățat să-mi facă plăcere să mănânc și să îmi găsesc. Toate cele 3 corpul, mintea și sufletul sunt recunoscătoare pt aceasta experienta!!❤
Nicoleta T.
Economist
catherine
Un fresh restart
Buna Patricia! Vroiam să-ți spun ca am ajuns la finalul celor 6 luni din programul Restart și vroiam să-ți mulțumesc mult pentru tot. Pe partea de stomac mă simt mult mai bine, oboseala puternica a dispărut, parul mi se regenereaza, pielea mi s-a curatat si overall ma simt mai fericita. Sa nu mai spun ca am slăbit cam 15 kg. 🙂 Te imbratisez si keep in touch!
Corina P.
Economist
client01-free-img.png
Un stil de viață sănătos, nu o dietă
Un program în care înveți despre un stil de viață sănătos și nu o dietă, conștientizarea obiceiurilor nesănătoase și adoptarea unor obiceiuri care să te ajute să ai sănătate și energie și să te poți bucura de viață! Am învățat să-mi cunosc mai bine organismul, să-i conștientizez nevoile și să le îndeplinesc pentru ca inflamatiile, stările de rău, oboseala cronică (care mă guvernau înainte) să fie în controlul meu, să ajung să decid că vreau să fiu sănătoasă, cu alimentele potrivite mâncate până la amiază în locul micului dejun frugal sau greu, lipsit de enzimele vitale, cu prânzul și cina ușoare si pline de nutrienți, cu sucurile și grăsimile sănătoase servite atunci cand îmi venea sa mananc ceva greu digerabil și nesănătos. În trei luni de zile am ajuns să am o stare de sănătate pe care mi-am dorit-o din tinerețe si nu am avut-o din cauza acelor obiceiuri greșite, să schimb antiinflamatoarele cu suc de apio sau ghimbir șamd. M-am schimbat! Și, extrem de interesant, m-am șocat de răspunsul inteligent al organismului meu la tratamentul plin de empatie, compasiune și acceptare și la schimbările întregului stil de viață
Ligia P.
Psiholog
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...