Iarna nu-i ca vara, nu-i așa?

În sezonul de toamna-iarnă organismul uman este solicitat intens din cauza scăderii temperaturii ambiante, ceea ce necesită intensificarea arderilor calorice pentru a menţine temperatura corpului. Pentru foarte mulți dintre noi, asta se traduce prin senzația că avem nevoie de mancare caldă.

Doar că mâncarea gătită poate fi consistentă caloric, dar mai săracă în vitamine şi minerale, de aceea pentru sănătatea organismului nostru este o mare provocare. 

Alimentația de sezon rămâne în topul preferințelor mele și e foarte logic de ce: factorul enzimatic crescut este punctul forte al oricărui aliment, și, cu cât îl consumăm mai aproape de momentul culegerii, ne oferă cu atât mai multe enzime (adică viață) și nutrienți. 

De aceea, am strâns laolaltă câteva rețete delicioase, numai bune pentru anotimpul rece. Sper să-ți placă și să le încerci pe toate pentru că toate au numai beneficii pentru sănătate!

Iar azi tu primești aceste resurse, gândite, testate și retestate de mine și clienții mei, în mod GRATUIT, ca semn de mulțumire și pentru că eu apreciez pe oricine care dorește să îți prioritizeze sănătatea.

Ce primesti mai exact?

logo-fb
the-woman-cluj-napoca-patricia-rusu

© 2022 Asociația Healthy You Transilvania | Termeni | Confidențialitate