Ajut persoanele care s-au săturat de diete să preia controlul asupra sănătății lor, astfel încât să poată să-și optimizeze greutatea, să-și îmbunătățească energia și să obțină un stil de viață sănătos, care să și dureze!

Patricia Rusu – Coach

Nutriție Regenerativă & Lifestyle Integrat

Programele Mele

Ești pregătit cu adevărat pentru o schimbare în calitatea vieții tale?

PROGRAMUL DE LIFESTYLE INTEGRAT

Unstoppable

WOMAN

Află cele 4 ABORDĂRI CHEIE pe care orice femeie 30+ ar trebui să le aibă în lupta cu vârsta biologică.

Vrei să mănânci mai sănătos și echilibrat zi de zi fără să te stresezi?

Învață să schimbi obiceiuri nesănătoase cu unele potrivite și sustenabile pe termen lung, corecte pentru corpul tău, care ușor-ușor să se transforme într-un stil de viață. Vei ajunge sa ințelegi DE CE anume mănânci, invațand CUM sa mananci, CE și CÂND să mănânci, în ce combinații și ce fel de alimente

The Flexitarian Way: 90 de zile pentru tine, pentru sănătatea și înfățișarea ta

Experimentează o îmbunătățire garantată a sănătății și o optimizare a greutății în decurs de 90 de zile, fără diete, exerciții fizice sau schimbare masivă a stilului de viață, pur și simplu schimbându-ți relația cu alimentația

Dorești să slăbești și să-ți detoxifici organismul?

Dacă ți-aș spune că nu trebuie să renunți la PIZZA, PASTE sau CIOCOLATĂ ca să micșorezi măsura rochiei în doar 90 de zile? Descoperă cum să-ți transformi permanent corpul, fără stres, fără să mai ghicești și fără să-ți sacrifici sănătatea.

Ai o problemă de sănătate și cauți un plan personalizat?

Ai nevoie de un plan de intervenție "made to measure" care te abodează 360°. Folosind epigenetica vom proiecta un plan de transformare acționabil care te va duce la obiectivele tale de sănătate avand suportul constant al unui specialist, în ședințe 1-la-1 private.

Sunt avocat al medicinei funcționale/integrative, Coach in Nutriție Regenerativă și healthpreneur (antreprenor în industria de sănătate și wellness).

Și sunt aici să te ajut!

Nu am fost însă dintotdeauna Patricia de azi, cu business de succes, carieră în industria Health & Nutrition, cu pasiunea pentru nutriție și gătit, cu dedicarea trup-suflet pentru familia mea și pentru familia extinsă – clienții mei. De fapt, cu ani în urmă mă puteai găsi în fața biroului muncind până seara într-o companiei mare, departe de a mânca sănătos sau a fi preocupată de vitalitate și longevitate, mai degrabă avidă după partea superficială a vieții, exteriorul.

citește mai departe

Vrei să ameliorezi durerile, simptomele și afecțiunile cauzate de ani de hrană nesănătoasă, alegeri de stil de viață și pofte dezlănțuite neadresate?

Experimentează o îmbunătățire garantată a sănătății și o optimizare a greutății în decurs de 90 de zile, fără diete, exerciții fizice sau schimbare masivă a stilului de viață, pur și simplu schimbându-ți relația cu alimentația

Lucrează cu mine

Coaching

Private sau Group Coaching pe programele mele

B2B Corporate

Evenimente corporate & Business speaking

Key Note Speaker

Speaker international evenimente.

Consiliere 1-on-1 privată

Programează o consiliere ONLINE privată!

60 minute în care:

Resurse UTILE