RESURSE GRATUITE

Înscrie-te la o sesiune GRATUITĂ de evaluare cu Patricia Rusu

E-Book: 50 de feluri de a Slăbi

In acest e-book am detaliat pentru tine câteva dintre strategiile de top pe care le-am dezvoltat sau descoperit de-a lungul timpului, ce te vor ajuta să atingi greutatea optimă și starea de bine. Ele sunt deja utilizate de clienții mei, pentru a-i ajuta în cele din urmă să slăbească și să mențină obiceiurile sănătoase, cu rezultate vizibile pentru toată viața.

Vino și tu în comunitatea celor care vor să trăiască sănătos! Lasă mai jos adresa de email unde dorești să primești ebook-ul, iar eu ți-l voi trimite îndată.

E-Book: Rețete sănătoase de toamnă

În sezonul de toamna-iarnă organismul uman este solicitat intens din cauza scăderii temperaturii ambiante, ceea ce necesită intensificarea arderilor calorice pentru a menţine temperatura corpului. Pentru foarte mulți dintre noi, asta se traduce prin senzația că avem nevoie de mancare caldă. Doar că mâncarea gătită poate fi consistentă caloric, dar mai săracă în vitamine şi minerale, de aceea pentru sănătatea organismului nostru este o mare provocare.

Alimentația de sezon rămâne în topul preferințelor mele și e foarte logic de ce: factorul enzimatic crescut este punctul forte al orcărui aliment, și, cu cât îl consumăm mai aproape de momentul culegerii, ne oferă cu atât mai multe enzime (adică viață) și nutrienți.

De aceea, am strâns laolaltă câteva rețete delicioase, numai bune pentru anotimpul rece.

Sper să-ți placă și să le încerci pe toate pentru că toate au numai beneficii pentru sănătate!

Retete