Terapia nutrițională prin Biofeedback: Science Fiction sau realitate medicală?

Despre sănătate.

Ne naștem cu dreptul de a fi sănătoși; a fi sănătos este starea naturală a unui om.” [Hiromi Shinya] Starea de normalitate a oamenilor este sănătatea. Ne naștem dotați de natură cu tot ceea ce ne trebuie pentru a fi sănătoși. Sănătatea este echilibrul care se manifestă la nivel celular, organic, energetic. Și totuși, ne îmbolnăvim. În lumea modernă, deși bugetele alocate sănătății sunt tot mai mari, oamenii sunt tot mai bolnavi. Aceasta deoarece organismul uman este agresat de o serie de factori: – Poluare – Stres – Hrănire deficitară – Contaminare microbiologică – Variații mari de temperatură – Efecte secundare ale medicamentelor chimice etc. Boala este o tulburare a armoniei energetice a organismului. Indiferent de modul ei de manifestare, boala afectează întregul corp, acționând în principal la nivelul cel mai subtil și mai fragil al ființei umane, structurile energetice și de echilibru.

Ce ne distruge starea de bine?

Din păcate, lumea în care trăim este departe de a fi perfectă. Dormim prea puțin, nu ne relaxăm suficient sau chiar deloc, muncim prea mult, mâncăm prea mult fast-food și complet dezorganizat, nivelul de stres este la cote înfiorător de mari, suntem obosiți, tracasați, nemulțumiți. Toate acestea sunt, pentru organism, atacuri foarte puternice, mini-traume. Ușor-ușor, corpul se dezechilibrează, apar blocaje ale energiei care ne circula prin corp, la început mici, dar din ce în ce mai mari. Fiecare gând, fiecare supărare, fiecare traumă, fiecare masă nepotrivită, relație nesănătoasă, element stresant etc. sunt elemente de dezechilibru. Deși corpul nostru ne transmite semnale subtile, de cele mai multe ori, le ignorăm, în speranța că vor trece de la sine. Din păcate însă, realizăm importanța sănătății abia atunci când e prea târziu, când o pierdem.

 

Einstein: E=mc2 (Energia este masa (moleculară) x viteza luminii la pătrat)

Totul este ENERGIE. Orice puteți atinge, mirosi, vedea, gusta, corpul uman, dar și obiectele, plantele, solul, absolut totul pe lumea asta este alcătuit din molecule, rezultate din atomi, care, la rândul lor, sunt alcătuiți din protoni, electroni și neuroni, adică nimic altceva decât energie. Corpul uman nu este altceva decât o însumare de elemente energetice care funcționează împreună într-un mecanism perfect în condiții normale de viață: echilibru mental și emoțional, regim alimentar și de viață sănătos, odihnă, relaxare etc.

 

Ce este Biofeedback-ul?

Controlăm E – Energia, controlăm M – masa și cunoaștem C – viteza luminii. Și NU le controlăm pentru a distruge (deoarece acesta este și principiul de bază al bombelor atomice), ci le controlăm pentru a ajuta, pentru a scana întreg corpul, fiecare organ, la nivel celular, pentru a-i oferi impulsuri regenerative prin terapie, pentru a-l trata.

Înglobând și folosind principii similare de funcționare, precum ECG (electrocardiograma), EMG (electromyograma), EEG (electrocefalograma), GSR (Galvanic Skin Response) și transpunând toată informația primită de la cei peste 11.000 de algoritmi voltmetric transmiși în corp peste o bază de date a softului cu toate densitățile moleculare ale fiecărei celule din corpul nostru (incluzând și corpurile străine specifice – viruși, patogeni, metale grele), putem ușor vedea toate disfuncțiile din corpul nostru, putem interveni și ajuta prin terapie, pe anumite frecvențe, regenerarea corectă a celulelor sau eliminarea prin “ardere” a patogenilor din corp.

Îmbinarea Terapiei Nutriționale cu Medicina Cuantică

Terapia nutrițională medicală (sau terapia prin nutriție) este o formă de tratare a unor afecțiuni medicale și a simptomelor acestora prin utilizarea unei diete specifice individualizate creată de un medic, dietetician sau nutriționist. Persoanele cu o varietate de afecțiuni, printre care enumerăm: boli autoimune, diabet, cancer, boli de rinichi/ficat, tensiune arterială, boli gastro-intestinale, obezitate, osteoporoză, colesterolul crescut, boli de inimă, inclusiv insuficiență cardiacă etc. sau toate persoanele care doresc o schimbare a stilului de viață, persoane care doresc să prevină în loc să trateze, sunt principalii beneficiari ai acestor terapii.

 

Folosind una dintre cele mai inovative tehnici din Medicina Cuantica – prin device-uri de scanare și tratament individualizat Electro – Physiological – Reactivity Biofeedback, și combinând știința cu remediile naturale, putem ajuta și chiar VINDECA HOLISTIC întregul organismul, cu TRATAMENTE INDIVIDUALIZATE, potrivite pentru fiecare pacient în parte.

 

Scanarea corpului cu ajutorul tehnologiei de ultimă ora Biofeedback, este, astfel, o metodă care face măsurători pentru fiecare organ al corpului, estimând fiziologia tisulară și parametrii microcirculației, măsoară direct starea corpului, poate testa diferite frecvențe, rezonanțe, influențe ale radiațiilor electromagnetice, ale zonelor cu perturbări geopatogene sau ale alimentelor pe care le consumăm, testează funcțiile de bază ale organismului, sensibilitatea la viruși, paraziți și bacterii, la metale grele, echilibrul mineralelor și oligoelementelor, depistează canalele blocate și testează sensibilitatea și toleranța la peste 1000 de alergeni, produsele apifitoterapice, medicamente (dacă se potrivesc organismului sau dacă au efecte adverse).­­ Ne arată că la nivelul diferitelor organe și sisteme există agresiuni și modul în care organismul reușește să se adapteze la aceste agresiuni. Măsurătorile efectuate informează asupra activității celulare, a echilibrului ionilor, hormonilor, substanțelor biochimice (glucoză, colesterol, trigliceride etc.), echilibrului acido-bazic din țesuturi și organe, reprezentând un ajutor deosebit în creșterea calității actului medical.

 

Primul lucru pe care tratamentele de medicină integrată îl fac este să crească capacitatea organismului de protecție și vindecare și să refacă forța vitală a organismului. Restabilind sănătatea mentală și emoțională a pacientului, se poate restabili și sănătatea fizică. Mai mult decât atât, prin terapia cu Biofeedback se pot regenera celulele bolnave, reprogramând propriile celule ale organismului, fără a fi necesare celule stem prelevate anterior.

 

O consultație completă cu medicina integrată nu e invazivă, nu doare, nu are contraindicații sau efecte adverse. Să nu uităm că mama natură ne-a lăsat în ea tot ceea ce avem nevoie pentru a fi sănătoși, trebuie doar să învățăm să ne hrănim, să respirăm și să gândim corect.

 

Pentru mai multe informații, v-am lasat mai jos și un interviu acordat unei emisiuni dedicate sănătății, și, totodată, aștept cu drag întrebările voastre legate de subiect.

Patricia Rusu - Terapie Nutritionala Biofeedback

Patricia Rusu

Terapeut nutriție regenerativă

Mobile: +40.744.345.558

E-mail: pati@patriciarusu.ro

Website: www.patriciarusu.ro

Instagram: https://www.instagram.com/patirusu/?hl=en

Facebook:https://www.facebook.com/healtchcoahpatriciarusu/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *